Annonce

Flot arbejdsindsats ikke nok
jannik-karvinen_RMB_frederikshavn_23_041212_BP.jpg
Jannik Karvinen og co. faldt - ligesom her i tirsdags mod Frederikshavn - fredag aften på udebane mod Odense. Foto: Brian Poulsen
Ishockey Rødovre Mighty Bulls kæmpede fortrinligt, men Odense Bulldogs-keeperen holdt nullet og hjalp sit hold til en sejr på 3-0. ”Spillerne leverede en god og flot indsats,” siger vikarierende cheftræner Klaus Mønster efter nederlaget og ærgrer sig på spillernes vegne.

Odense Bulldogs-Rødovre Mighty Bulls 3-0
(2-0, 1-0, 0-0)
00:51 1-0 Jesper Olofsson (Sundin)
04:24 2-0 Anders Feddersen (Tarkir, Lacroix)
39:53 3-0 Mikkel Ankjær Nielsen (Smedegaard, Tarkir) pp1
Udv.: OB 3×2, RMB 2×2
Skud: 28-28 (15-10, 5-8, 8-10)
Tilskuere: 993

En god arbejdsindsats er ikke ensbetydende med, at man vinder en kamp i AL-Bank Ligaen. Det måtte Rødovre Mighty Bulls erkende på en decemberkold julefrokostaften, hvor tyrene kæmpede flot, men hvor målene igen udeblev og dermed nul point med tilbage til Sjælland.

Annonce

Mighty Bulls fik en skrækstart i det fynske hundehus, for hjemmeholdet med en stærk 18-årig svensk målmand i Mathias Israelsson bed fra sig fra første færd og bragte sig på 2-0 efter små fem minutter.

”Vi spillede faktisk en ok kamp, men vi kom forfærdeligt fra start og var hurtigt bagud 2-0, hvor det første mål var på en markeringsfejl. Men så kæmpede vi os ind i kampen og spillede faktisk en god første periode,” siger den vikarierende cheftræner, Klaus Mønster, der har sportschef Gert Hansen ved sin side i boksen.

’Stolpe ud’
Fynboerne punkterede for alvor tyrenes velvoksne lunger, da holdet i powerplay øgede til 3-0 kort før afslutningen på anden periode.

”Odense scorede til 3-0 syv sekunder før tid på anden periode i en situation, hvor Morten Allesøe blev hooket lige inden, han skulle til at skyde pucken ud af zonen,” lyder det ærgerligt fra Mønster, som gerne vil rose holdet på trods af nederlaget.

”Holdet kæmpede en vis legemsdel ud af bukserne, og vi kan overhovedet ikke klandre dem for arbejdsindsatsen. Vi producerede rigtig mange gode chancer, og skudstatikken er vi ikke helt enige i. Vi havde rigtig mange afslutninger – specielt i anden periode. Men det var den berømte kliché ’stolpe ud’, der gjorde sig gældende.”

Cifrene lyver ikke
Rødovre havde altså ikke heldet med sig på skuddene, og i blandt afslutningerne var der to på overliggeren i løbet af kampen. Til gengæld havde hjemmeholdet marginalerne med sig.

”Odenses anden scoring var et, som vi også gerne selv ville score. Et skud fra blå linie, hvor pucken fløj forbi venner og fjender og blev snittet på vejen til målet,” lyder det fra træner Klaus Mønster. Han erkender dog nederlaget.

”Cifrene lyver ikke. Vi taber 3-0, og det er ikke godt nok. Det begyndte allerede at blive svært, da vi kom bagud med to mål. Det er selvfølgelig ikke godt nok, at vi ikke var klar fra start. Det blev svært og op ad bakke for spillerne.”

Det var tyrenes andet nederlag i træk, og holdet har kun scoret én gang i de sidste seks perioder. Spillerne hang naturligvis med hovedet efter skuffelsen.

”Der var ikke meget snak i omklædningsrummet – kun masser af ærgrelse. Gert og jeg kunne rose dem for arbejdsindsatsen. Spillerne leverede en god og flot indsats, som de godt kan være bekendt. Jeg har ondt af knægtene og kunne godt have undt dem nogle mål,” udtaler Mønster.

Anden kamp på ét døgn
En kamp er slut, og en ny venter lige om hjørnet. Lørdag aften – blot 21 timer efter afslutningen i Odense – venter piraterne fra Aalborg på hjemmebanen.

”Det er op på hesten igen. Kampen mod Odense er historie nu, og så skal vi tænke frem mod kampen mod Aalborg,” lyder det.

”Vi vil bruge kampen sidst i Aalborg, hvor vi var nede med 2-0, men fik udlignet og faktisk burde have haft den i overtid. Den kamp havde vi utrolig stor ære af. Kan vi finde det spil frem, som vi leverede deroppe, så skal det nok gå – også selv om vi har en smal trup i øjeblikket.”

Nordjyderne med NHL-spilleren Colin Greening har ladet de fleste modstandere gå planken ud i indeværende sæson. Men faktisk kommer holdet til Rødovre med to nederlag i bagagen – mod Odense og Herning. Til gengæld havde piraterne hviledag fredag aften, hvor tyrene altså var i aktion.

”Vi spiller det spil, vi kan og skal. Hvis der er mulighed for det, går vi frem. Man kunne med tydelighed se mod Odense, at vi spiller bedst i angrebszonen. Det er der, vi skal være,” slutter Klaus Mønster på vej hjem fra Odense.

Rødovre Mighty Bulls mod Aalborg Pirates begynder kl. 19 lørdag aften i Rødovre Skøjte Arena. Kampens hoveddommere bliver Jan Andersen og Michael Nielsen.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top