Annonce

Festsal indviet med Gangnam Style
Fællessamling-juleafslutnin.jpg
Foto: Privat
Tinderhøj skole Tinderhøj Skole indviede før jul skolens nyrenoverede festsal med tysk julesang og Gangnam Style. Se mere på WEB-TV

Festsalen på Tinderhøj Skole har fået en overhaling i løbet af efteråret. Salen er blevet renoveret med maling, nye gardiner og et nyt scenetæppe, men arkitekten har holdt stilen fra 50’erne.
Før jul blev festsalen indviet af skolens elever, og det gik bestemt ikke stille for sig. 9.X sang julen ind på tysk, inden skolens eget “The Tinderhøj Band” bestående af musikalske lærere, der akkompagnerede til de tre julesange. Til sidst kom årets absolutte attraktion….der var premiere på filmen ‘Orla Gangvagt Style’.
“Lærere og elever er i den senere tid gået sammen om at lave en hyldest til skolens gård- og gangvagter på en humoristisk og cool måde. De havde brugt verdenshittet “Gangnam Style” og transformeret det til “Orla Gangvagt Style”. Det var til stor morskab og inspiration for alle skolens elever, at de meget seje og cool lærere og elever viste sig på skærmen i festsalen i en noget uvant version,” fortæller skoleinspektør Anne Marie Bredager. Hele den kombinerede jule- og indvielsesfest blev afrundet med en fælles dans i bedste Gangnam Style-stil.
“Det var et arrangement med fællesskab og “Læring i bevægelse,” slutter Anne Marie Bredager. Man kan se filmen ‘Orla Gangvagt Style’ her.

[yt]daUNUYc1CGI[/yt]

Annonce
Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top