En bred holdindsats
RH_herrer-koege_02_251112_BP.jpg
Foto: Arkiv
Håndbold Det var en bred holdindsats fra RHs herrer, der gjorde, at holdet kunne tage fra Lolland med en sejr over Team Sydhavsøerne 2 i 2. division øst.

Team Sydhavsøerne 2-RH 31-34 (15-14)

Sæsonen har indtil videre været rigtig god for RHs herrer i 2. division øst. Holdets kampe er kendetegnet ved massevis af mål. Faktisk er RH det hold, der lukker flest mål ind pr. kamp, men samtidig også scorer flest mål pr. kamp.

Annonce

Rødbyhavn Sportshal dannede fredag aften rammen om kampen mellem Team Sydhavsøerne 2 og RH, der var klar på en svær opgave på det sydlige Lolland.

”Vi var godt klar over, vi skulle møde et hold, som er godt kørende for tiden. Vi skulle helt klart levere på topniveau for at få point med hjem,” siger cheftræner Jacob Lyng Madsen.

”Vi har en del spillere, der har deres rødder på Sydlolland, så der var ekstra motivation hos flere af dem. Det gjorde også, at det ikke var særlig svært at sætte dem op, for det klarede de selv.”

Holdindsatsen gjorde forskellen
Hjemmeholdet førte efter første halvleg, men træneren var alligevel tilfreds med forløbet.

”Vi spillede en god gang håndbold i første halvleg og havde godt styr på Sydhavsøerne. Kampen var meget lige hele vejen. Efter en sløj start fik vi stabiliseret spillet og forsvaret kom bedre med. Det, der kendetegnede vores indsats, var, at uanset hvem jeg satte på banen, blev der kæmpet rigtig fornuftigt,” forklarer Lyng Madsen, der beskriver holdindsatsen som nøgleordet til sejr.

”Det var en meget bred holdindsats i både første og anden halvleg. I forhold til første halvleg, blev der dømt mere lige i anden, og det gjorde, at vores spil kom til at være bedre.”

RHs cheftræner har tidligere udtalt, at holdet rigtig gerne vil afslutte tidligt i angrebet, men det var der rådet bod på mod Sydhavsøerne.

”Vi har været et hold, der gerne ville afslutte rigtig tidligt i angrebet, så vi har arbejdet med at trække tiden lidt og få nogle 3-meter-kast. Det fungerede også rigtig fint i dag, og sejren kom i hus ved at holde hovedet koldt i slutfasen og ikke lod os stresse af deres offensive forsvar,” udtaler Jacob Lyng Madsen.

Kollektiv sejr
Samtlige 10 markspillere kom på måltavlen i sejren, og det er noget, der glæder holdets træner, der heller ikke kan fremhæve spillere frem for andre.

”Jeg ville ikke kunne nævne en kampens spiller, for vi havde alle spillere i spil, og de gjorde det alle sammen rigtig godt. Det var en stor kollektiv sejr. Folk var gode til at kommunikere, og vi fik lukket af til sidst. Vi var super glade for at slå et godt hold som Sydhavsøerne,” slutter Jacob Lyng Madsen på vej hjem i en bus, hvor der er tydelig høj stemning blandt spillerne.

Lyng Madsen påpeger dog, at Anders Larsen, der selv kommer fra og har spillet for Sydhavsøerne, var topmotiveret og spillede en god kamp fredag aften.

Lørdag aften kan holdet holde en velfortjent julefrokost, og det kan de med god samvittighed gøre: p.t. er RH nemlig på førstepladsen i 2. division øst – dog inden HØJs udekamp mod Øresund Håndbold.

RHs sidste kamp inden jul er på søndag i næste uge, hvor VSH 2002 fra Virum lægger vejen forbi Rødovre Stadionhal med start kl. 15.30.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top