Efterlyser skolekammerater til gensynsfest i Islev
gammelt_klassebillede.jpg
Gamle elever fra Islev Skole, realklasse A med afgang i 1961 og 4. mellem afgang 1960 søges til en gensynsfest efter over 50 år. Fotoet er fra 4. mellem A fra Islev Skole med afgang 1960 sammen med daværende viceinspektør H. Rydam. Foto: Privat
det store klassefest Tidligere elever fra Islev Skole leder med lys og lygte efter gamle klassekammerater til en gensynsfest.

Sidst de så hinanden, var i 1976 til et kort sammentræf på den tidligere Orkideterrasse i Rødovre Centrum. Siden er det ikke mange af klassekammeraterne med afgang i 1961 fra Islev Skole der har set hinanden. Et par af eleverne fra klassen har imidlertid nu taget initiativ til en genforeningsfest, men der mangler stadig elever fra dengang.
“Nu når alle nok har trukket sig tilbage fra arbejdslivet eller er på vej til pensionen er det på tide at ses igen. Så en gruppe fra klassen har nu fundet sammen for at få klassen samlet,” lyder det fra Anne Lise Nilsson, der er en af initiativtagerne til gensynsfesten.

Davs med dig, du gamle
 Det er i dag lykkedes at finde 22 gamle elever fra realklassen og 4. mellemskole klassen (1960), der startede på Islev Skole i 1956 og havde Herluf Rydam som klasselærer.
Tilbage resterer tre elever fra 4. mellem og en enkelt fra afgang 1961, som arrangørerne ikke har kunne finde. Det drejer sig om Henning Nielsen, Ingelise Jensen og Lone Hansen, senere Rasmussen og Inga Haslund Nielsen.
“Måske bor nogen af dem stadig i Rødovre eller måske er der familie eller andre i Rødovre, som kan hjælpe med at finde dem,” lyder opfordringen fra Anne Lise Nilsson.
Hvis man selv er en af de manglende elerver fra dengang, eller kender de pågældende personer, kan man give besked til Kirsten Ravn Dahl på tlf. 44913597 eller mail po_s_ch@webspeed.dk eller Anne Lise Nilsson tlf. 39660667 eller mail aln@cool.dkKommentarer

1 kommentar om “Efterlyser skolekammerater til gensynsfest i Islev”

  1. torben jørgensen siger:

    gik i 4. mellem 59-60,det var ikke i a men i b.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top