Annonce

Den (næsten) nøgne sandhed
u-land_10_061212_BP.jpg
ULAND består af frivillige unge, som gernevil skrive historier om og til unge i Rødovre. Ialt er der 10 piger med på holdet, men de synes, der mangler en fyr eller to. Er det dig, så send en SMS til 31 12 26 10 og hør mere. Foto: Brian Poulsen
ungdomssiden Magnus, Lukas og Emil er ikke bange for at vise sig frem. Sådan helt frem. Faktisk er det eneste, der mangler i deres coverversioner af kendte musiknumre… tøj.

Af Caroline Nielsen

Justin Bieber, One Direction og bare overkroppe. Det er blot nogle af de ting, der bliver vist i de tre drenge Magnus, Lukas og Emils videoer. Somme tider vises der endda også en del mere…
“Det hele startede for cirka to måneder siden, da Lukas og jeg var hjemme hos ham. Vi havde fået en idé om, at vi skulle lave en musikvideo til Joey Moes ‘Dobbeltslag’.
Dens tekst kan tages meget ´bogstaveligt´, f.eks. synger han “boom, jeg er ramt, så skød du mig igen, igen,” hvor vi tænkte, at vi kunne ´skyde´ hinanden. Så fik vi lavet videoen og så skulle vi ligge den ud på nettet. Vi har altid kaldt alle vores skøre videoer for ‘Penis Productions’ og så tænkte vi, at det skulle føres ud i livet,” forklarer de. Dermed blev “Penis Productions” en realitet.
Location. En parkeringsplads, en baghave, en sø og en legeplads. Det er nogle af de kulisser der bruges til drengenes videoer. “Det er sjovt, fordi vi gør det, som ingen forventer. F.eks. løb vi nøgne gennem Rødovre Centrum og det havde ingen forventet ville ske. Plus nøgenhed bare er sjovt. Én ting er at løbe gennem Rødovre Centrum, men gør man det nøgen, så er det pludselig sjovt.” Sådan siger drengene om en scene til deres video cover på Justin Biebers “Never Say Never”. Det er en video, der bestemt bryder folks forventninger, og til tider kan den også være grænseoverskridende. Der er nemlig både en forside og en bagside af medajlen.
Tre tilfældige gymnasieelever gik med til at se “Penis Productions” videoer og derefter give deres mening. “Det er ret overdrevet,” siger Clara, 1.g elev fra Nørre Gymnasium, mens hendes to veninder, Maria og Line erklærer sig enige. “Men man kan se, at de har det sjovt med det de laver,” tilføjer Line.” “Men det er også som om det er lidt mere som en indforstået joke end bare sjove videoer.”

Annonce

Joke eller sjove videoer
 Det var tydeligt at man på hjemmesiden Facebook mente, at drengenes videoer var gået over stregen. Deres side blev slettet for brud på 7 ud af 8 retningslinjer – hvoraf den sidste og eneste ubrudte er racisme. “Vi vil gerne fastslå, at vi ikke er racister og aldrig har været det,” siger drengene.
“Vi valgte ikke videoerne, videoerne valgte nærmere os,” forklarer Magnus og klør sig i håret.
“Vi gør det netop for at flytte grænser. Vi tager det folk synes er nok og så overskrider vi det; vi gør som nævnt det ingen forventer.”

Komik og flytning af grænser
 Dét er formålet med drengenes videoer. Det har de også fået fastslået ikke bare overfor deres kammerater, men også for komikeren, Casper Christensen. I samarbejde med TDC og Douglas Entertainment har han sat gang i en konkurrence, hvor han ledte efter nye komikertalenter rundt omkring i det danske samfund. “Penis Productions” vandt ´ugens sjoveste´ med deres video-cover på “Never Say Never” og vandt derfor også en spritny Samsung Galaxy mobil til en værdi på ca. 5000 kroner.
“Faktisk blev vi ikke rigtig overraskede,” griner de.
“Men det er jo altid rart med en ny telefon – det kan man jo altid bruge!”
Drengene har indtil videre lavet tre musikvideo covers, en ´slåskampsvideo´ og en video, hvori de selv sy-ger – og der kan meget vel være flere på vej, advarer de smilende.
Resultatet af deres kreative videoer er linket på avisens hjemmeside, RNN.dk. Deres YouTube kanal hedder ´PenisProductionsReal´.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top