Annonce

Dårlig stime fortsætter
mike-daugulis_RMB_frederikshavn_16_041212_BP.jpg
Foto: Arkiv
Ishockey (opd. 10:30) Det fjerde nederlag på stribe for Rødovre Mighty Bulls blev en kendsgerning tirsdag aften, da holdet tabte 4-1 i Herning. Tyrene fik dermed ikke den opstart efter landsholdspausen, som de ønskede. Vi har kommentarer fra målscorer Andrey Chistyakov.

Herning Blue Fox-Rødovre Mighty Bulls 4-1
(2-1, 2-0, 0-0)
05:14 1-0 Thomas Boll (Lassen, Fulton)
05:29 2-0 Branislav Rehus (Linnet)
14:33 2-1 Andrey Chistyakov (Bergholt, Rådde)
30:28 3-1 Rob Ricci (Poulsen, Nielsen)
30:47 4-1 Rob Ricci (Blomqvist, Poulsen)
Udv.: HBF 3×2, RMB 2×2
Skud: 36-24 (11-7, 13-7, 12-10)
Tilskuere: 1.215

Den lange landsholdspause var et overstået kapitel, og Rødovre havde fået ladt batterierne op og gjort klar til ligakamp igen. Men håbet om point i Herning led hurtigt et hurtigt knæk, for hjemmeholdets ræve scorede to gange inden for blot 15 sekunder, da der var spillet under seks minutter.

Annonce

Med stillingen 2-0 var det nok en gang op ad bakke allerede i begyndelsen af matchen for Brad Grattons tropper, der, selv om han var meldt klar, kun manglede amerikaneren Andy Contois på holdet.

Med nederlaget ligner fjerdepladsen i AL-Bank Ligaen et urealistisk mål, som næppe vil blive indfriet, hvis ikke der snart kommer point på kontoen. Herning fører med 16 point ned til Rødovre på sjettepladsen, og mestrene har for alvor skudt sig ind som en farlig DM-kandidat.

Tunge i starten
Dagen derpå fangede vi Rødovres enlige målscorer i Herning, Andrey Chistyakov, der efter 10 kampe har produceret 8 (4+4) point.

”Det er altid svært at spille lige efter bussen, og vi var måske lidt tunge i starten. Vi burde alligevel ikke lukke to mål ind lige efter hinanden efter så kort tid. Det er svært at være nede med 2-0 og komme tilbage – især mod Herning,” ærgrer han sig og fortæller, at tyrene fandt melodien efter de to hurtige scoringer.

”Første halvdel af første periode var dårlig, men vi spillede rigtig godt i resten af perioden. Vi havde nogle gode muligheder og var faktisk bedre end Herning.”

Midtvejs i anden periode scorede hjemmeholdet to hurtige mål inden for 19 sekunder, og det blev formentlig dødsstødet for Rødovre.

Herning var bedre
”Hernings fjerde mål lukkede næsten kampen, for det er svært at score tre-fire mål og komme tilbage i kampen på så kort tid,” udtaler Chistyakov og erkender, at aftenens modstander var bedre.

”Herning var nok det bedre hold på dagen og spillede bedre end os i hele kampen – på nær slutningen af første periode. Træneren var sur og meget utilfreds, og det kan jeg godt forstå.”

Landsholdspausen havde dermed ikke den ønskede effekt – i hvert fald ikke i første omgang. Om to dage venter nemlig et meget vigtigt opgør mod lokalrivalerne fra Herlev.

”Det var trods alt dejligt at komme i gang igen efter pausen. Den kommende kamp mod Herlev skal 100 procent vindes. Nu har vi tabt fire kampe i træk, så den skal vindes – lige meget hvad,” slutter Andrey Chistyakov.

Rødovre Mighty Bulls skal således en tur til naboerne på fredag, hvor Herlev Eagles venter kl. 20 i Ørnebogen. Det bliver en direkte duel om sjettepladsen, idet Herlev på syvendepladsen er to point under tyrene.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top