Annonce

Damhus Tivoli synger på sidste vers
damhus-tivoli_07_051012_BP.jpg
Lokalpolitikerne har ingen planer om at redde Damhus Tivoli. Foto: Arkiv
damhus tivoli Damhus Tivoli er snart en saga blot. Ingen af Rødovres 19 kommunalbestyrelsesmedlemmer ser nogen fidus i, at bevare tivoliet.

Det er lykkedes en række tivolientusiaster at indsamle mere end 5000 underskrifter i kampen for at bevare Damhus Tivoli. Den store indsats har gjort indtryk på lokalpolitikerne, men på sidste uges kommunalbestyrelsesmøde var der, på trods af den heroiske indsats for at få tivoliet bevaret, alligevel bred enighed om at dagene for byens mindeværdige tivoli snart er talte.
“Tivoliet er et privat foretagende som ikke kan løbe rundt, og de nye planer sikrer os et godt byggeri og en forskønnelse af hele området,” forklarede Socialdemokraternes gruppeformand, Britt Jensen (A) på mødet.

Del af metropol
 I den blå blok er der også enighed om, at Damhus Tivolis dage er talte.
“Vi på bor kanten af København, og kan lige så godt anerkende, at vi er en del af en metropol.
Hvis vi ønsker at tiltrække nye borgere skal vi tænke innovativt,” lød det fra Venstres Claus Gisselmann Olsen (V).
I den Konservative lejr er holdningen til Damhus Tivolis fremtid den samme.
“Vi har fuld forståelse for de følelser mange har for Damhus Tivoli. Tivoliet har ligget der i mange år, og mange mennesker har gode minder fra stedet. Men vi er nødt til at se i øjnene at tiden er løbet fra tivoliet, og i hvert fald så længe jeg kan huske, har stedet haft et ringe besøgstal,” fortalte Kim Drejer Nielsen (C), da sagen blev diskuteret på sidste uges kommunalbestyrelsesmøde.

Annonce

Tillykke fra DF
 Hos Dansk Folkeparti mener man ligefrem, at der er grund til at sige tillykke til Rødovres borgere.
“Jeg er selv kommet i Damhus Tivoli, med det var i en anden tid. Alternativet er, at grunden vil blive liggende som en øjebæ i kommunen. Vi er meget begejstrede for det her projekt, og der er grund til at sige til tillykke til Rødovres borgere,” lød det fra Niels Spittau (O).

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top