Annonce

Cheftræner: Vi spillede dårligt
RH_herrer-virum_14_161212_BP.jpg
RHs herrer sled en sejr på ét mål hjem mod VSH 2002 på trods af en dårlig indstilling. Foto: Brian Poulsen
Håndbold RHs herrer vandt søndag med ét mål over VSH 2002, men første halvleg var formentlig sæsonens hidtil dårligste. ”Vi spillede så dårligt, at man slet ikke ville forstå det,” raser cheftræner Jacob Lyng Madsen efter sejren.

RH-VSH 2002 30-29 (12-13)
Målscorere: Martin Rasmussen 9, Frederik Orby 4, Kristoffer Hansen, Anders Larsen og Lasse Teis Rasmussen 3, Simon Lindholdt, Lasse Johansen, Rasmus Hartmann og Anders Mark 2

Det var langt fra en mindeværdig sejr, RHs herrer vandt søndag eftermiddag hjemme i Rødovre Stadionhal mod VSH 2002 fra Virum/Sorgenfri.

Annonce

Hjemmeholdet havde ganske enkelt parkeret al logisk håndboldsans i omklædningsrummet og var slet ikke mentalt klar på kampen mod bundholdet.

Alligevel vandt RH med ét overskydende mål efter at have været bagud ved pausen. Det pudsige ved resultatet er, at sæsonens første kamp også var mod Virum. Her vandt RH ligeledes med 30-29 – dog bare på udebane.

VSH bragte sig på 0-5 inden for kort tid, og RHs første scoring faldt først efter små seks minutter. En skandaløs ringe indledning på en kamp, hvor favoritværdigheden klart lå hos hjemmeholdet.

Lille fremgang
En skidt og uengageret indstilling faldt naturligvis ikke i god jord hos holdets cheftræner, Jacob Lyng Madsen.

”Vi kom bagud 0-5, og folk var bare slet ikke klar til at spille. Vi kom ikke i gang i første halvleg og var bagud ved pausen. Det var en skandale for Virum, at de ikke var mere foran ved pausen, for vi spillede så dårligt, at man slet ikke ville forstå det. Vi fik dog en lille smule mere stabilt forsvar og scorede på kontra, og det hjalp os lidt,” lød det kort efter kampen.

Udeholdet førte med én scoring ved pausen, men i anden halvleg blev der udvist større engagement fra RH-spillerne.

”Vi skal være glade for, at vi kun var bagud med ét mål ved pausen, når vi spillede så dårligt. I anden halvleg blev det også bedre, og vi fik lukket af i forsvaret og sat spillet fornuftigt op,” forklarer Lyng Madsen, der i første halvleg fik et gult kort for brok.

”Det var dumt af mig, og jeg brugte også for meget tid på dommerne i første halvleg. Der var nogle få kendelser, som var helt ude i skoven, men sådan vil det altid være. Det gælder bare om at rette fokus ind på det rette sted, men jeg måtte af med mine frustrationer på det tidspunkt.”

Dårligt dommerpar
I modstanderens lejr var der enighed om, at dagens dommerpar ikke havde den bedste dag på kontoret.

”Efter kampen talte jeg med Virums træner, og han synes også, at dommerne var dårlige. I først halvleg fik de hjælp af dommerne, hvor det så vendte i anden halvleg. Som træner er det svært at forholde sig til noget, når dommerne fløjter som vinden blæser,” siger RHs cheftræner.

På scorekortet ser man, at ni markspillere kom på tavlen i sejren, og det er trods alt positivt, selv om ikke alle præsterede det, de burde.

”Vi fik alle spillere i aktion, men det var ikke alle, der gjorde det godt. Martin Rasmussen scorede ni gange på 10 forsøg og skal have ros. Han holdt os inde og foran i kampen. Patrick Mittet i målet gjorde også en god figur,” lyder det fra Jacob Lyng Madsen, der efter kampen fortalte sine spillere, hvad der er på dagsordenen hen over jule- og nytårsdagene.

”Jeg sagde til drengene, at vi må hjem i julen og tænke over, hvad vi gør mod bundholdene. Vi har prøvet det før, og det sker igen og igen. I det taktiske oplæg gør jeg altid opmærksom på, at hvis vi ikke præsterer, så bliver det noget møg. I dag var indstillingen katastrofal.”

Med sejren holder RH på andenpladsen trit med HØJ, der er i spidsen for tabellen i 2. division øst. På den anden side af nytår skal RH på udebane i aktion mod FIF. Kampen er fastsat til lørdag den 5. januar 2013, men den bliver efter al sandsynlighed udskudt til en endnu ufastlagt dato.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top