Biohygge med Ældre Sagen
DEURORLIGE_STILLS_otherGLOa.jpg
Ældre Sagen viser den anmelderroste franske film 'De urørlige' i Viften den 2. februar. Filmen handler om mangemillionæren Phillippe og den unge Driss, der lige er kommet ud af fængslet. Phillippe er lam fra halsen og ned efter en paraglidingulykke og søger en ny handicaphjælper. Driss bliver ansat mod alle odds, og herefter udvikler der sig et helt særligt venskab mellem de to. Billetsalget til ‘Seniorbio’ finder sted på lørdag kl. 11.00 Foto: Presse
seniorbio Ældre Sagen er igen klar med en omgang 'Seniorbio' i Viften.

Foreningen har udvalgt fire kvalitetsfilm, og første film vises allerede på lørdag kl. 12.00. Tilmeldingen foregår også på lørdag, og man kan kun købe billetter til alle fire film som en samlet pakke. Billetsalget starter kl.11.00 i Viftens foyer. På selve dagen kan man se filmen ‘Hope Springs’ med Meryl Streep i hovedrollen. I februar måned vises den franske succesfilm ‘De urørlige’ og i marts og april måned kan man se filmene ‘Maos sidste dans’, og ‘Alberts Nobbs’.
De fire film koster 180 kr. Prisen inkluderer også kaffe og kage efter hver filmvisning.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top