Annonce

Topopgør blottet for spænding
RFC_herrer-OG-hafnia_05_280112_BP.jpg
Foto: Arkiv
Floorball Der var ikke den mindste tvivl om udfaldet af lørdagens topkamp mellem Rødovre FC og Benløse FC i Unihoc Floorball Ligaen øst. I Rødovre Stadionhal blev udeholdet basket hjem med et nederlag på 6-2.

Rødovre FC-Benløse FC 6-2
(3-0, 3-0, 0-2)
06:04 1-0 Carsten Bjerregaard (Kristensen)
10:29 2-0 Oscar Eklund (Mathiasen)
14:02 3-0 Emil Kristensen bp
20:27 4-0 Carsten Bjerregaard (Nielsen)
26:40 5-0 Michael Mathiasen (Nielsen)
36:48 6-0 Tobias Nielsen (M. Erichsen)
Udv.: RFC 3×2, BFC 0x2

Der var på forhånd lagt op til en rigtig gyser af en topkamp mellem de to førende hold i Unihoc Floorball Ligaen øst. Men det blev imidlertid aldrig spændende i en kamp, hvor Rødovre kørte sejren sikkert hjem.

Annonce

Rødovre dominerede fra kampens begyndelse. Gæsterne fik ikke lov at komme frem til noget nævneværdigt, og som kampen skred frem, blev hjemmeholdets føring gradvist større. De to første perioder endte med overbevisende to gange 3-0.

En holdindsats
I kampens sidste periode gearede Rødovre ned, og det gav muligheden til Benløse, der sluttede med æren i behold ved at vinde 0-2.

”Jeg synes, vi havde lagt en god taktik for dagen. Andenkæden skulle holde et tight udgangspunkt nede i forsvaret, og de spillede til 0-0. Det var det, de skulle. Og så gik vi ind og scorede de mål, der skulle til. Så det var super godt og en rigtig holdindsats i dag,” siger Rødovres spillende cheftræner, Martin Erichsen, der kommenterer videre på tredje periode.

”Vi blev nok overrasket over, at de gik frem. Og så følte vi måske lidt, at vi havde vundet kampen og på den måde gik lidt ned i gear. Men jeg synes ikke, sejren var i fare på noget tidspunkt, selv om vi ikke spillede helt godt.”

Træner Erichsen havde selv trukket i spilletrøjen, og herfra kunne han styre slagets gang med sikker overbevisning.

”Vi har generelt mange skader i øjeblikket. Jacob Andersen, Marko Krogsgaard og andenmålmand Michael Ejlerskov var ude i dag. Og så er det nødvendigt i nogle kampe, at jeg træder ind,” forklarer han.

To vigtige kampe forude
Rødovre er i spidsen for ligaen og har tre point mere end netop Benløse samt en kamp i hånden. Det er derfor svært at se, hvem der skulle kunne true de forsvarende danske mestre. Forude venter dog to vigtige kampe.

”Vi har en pokalsemifinale mod Benløse på et tidspunkt (dato ikke fastlagt, red.) og en kamp mod samme modstander igen om to uger i ligaen. To vigtige kampe, som vi skal vinde,” siger Martin Erichsen afslutter med fokus fremadrettet.

”Vi skal blive ved med at køre på og lægge på vores spil. Vi skal stadig blive bedre og bedre.”

Rødovre har vundet otte ud af ni kampe, og den tiende match spilles på tirsdag, hvor holdet ude skal møde Hafnia FC – ligaen bundhold med otte nederlag ud af ligeså mange kampe.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top