Annonce

Tid til fem minutter
fakta-islevbrovej_04_221112.jpg
Efter lang ventetid og masser af debat, er Fakta endelig klar til at åbne en ny butik i Rødovre. Det sker på Islevbrovej, hvor de nye 800 kvadratmeter fejres med gratis blomster til den første 100 kunder. Foto: Brian Poulsen
ny butik Det kommer nok til at tage lidt mere end fem minutter, når Said Khan torsdag d. 29. november åbner en ny Fakta på Islevbrovej. Her er der nemlig blomsterbuketter til de første 100 kunder.

Der har været meget debat om indkøbsmulighederne i Islev. I Fakta håber man at have løsningen i form af en ny forretning på Islevbrovej.
“Det bliver spændende at prøve kræfter med en hel ny Fakta,” siger den rutinerede butikschef Qasiar Khan, der ser frem til åbningen. Med god grund. Her får han nemlig æren af at dele blomsterbuketter ud til de første 100 kunder.
Salgschef Qasiar Khan fortæller, at butikken er indrettet, så det er nemt og hurtigt at komme rundt. Endvidere får butikken leveret frisk frugt og grønt hver dag.
“Mange køber ind efter Faktas tilbudsavis, og varerne placeres, så de er lette at finde. Det faste sortiment består af ca. 2000 varer – og gør det muligt at handle ind til hele ugen,” lover han.
Stadig flere danskere handler discount. Den store vækst er en af baggrundene for, at Fakta nu åbner endnu en ny butik.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top