Syngende børn tænder træet
julemarked2010_28_261110_BP.jpg
Fredag og lørdag er der skruet op for julestemningen i mere end 40 boder på rådhuspladsen. Om lørdagen er der også gang i julehyggen på biblioteket. Foto: Arkiv
julemarked Massevis af børn kommer sandsynligvis til at hjælpe borgmesteren med at tænde træet i forbindelse med det årlige julemarked.

På fredag markerer Rødovre overgangen til julemåneden med et kæmpe julemarked på rådhuspladsen. Både fredag og lørdag vil der være mere end 40 boder med masser af spændende julelækkerier og gaveidéer. Klokken 17. om fredagen tændes træet, og der vil være gratis julegløgg og juice.
Selvom det næppe er begyndt at sne til den tid, rykker julehyggen også indendøre om lørdagen, hvor Rødovre Bibliotek inviterer til jule-workshop og juleklip. Billedkunstner Mette Wille, som sidste år lavede juleklip i Ramasjang Live, står for den fantastiske jule-workshop fra kl. 10.30 – 13.30.
“Kom forbi og sæt gang i fantasien og kreativiteten og få gode råd og hjælp af Mette Wille. Det er gratis at deltage. Der er et begrænset antal pladser til jule-workshoppen, så du skal huske at hente/udprinte en billet til arrangementet. Dette kan gøres fra den 23. november,” understreger arrangørerne. Udover Mette Willes jule-workshop er der også mulighed for at klippe, klistre og hygge på børnebiblioteket.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top