Annonce

Svær udekamp hos høgene
mike-daugulis_RMB-copenhagen_05_301012_BP.jpg
Canadieren Mike Daugulis vikarierer i øjeblikket for Morten Allesøe som assisterende kaptajn hos Mighty Bulls. Foto: Brian Poulsen
Ishockey Der venter en svær udekamp i Frederikshavn, når Rødovre Mighty Bulls fredag aften gæster høgene, der er toer i tabellen.

Frederikshavn White Hawks bliver en stor mundfuld for Rødovre Mighty Bulls, der fredag kører mod nord for at spille 11. kamp i denne sæsons AL-Bank Liga.

Høgene indtager ligaens andenplads – fire point foran tyrene på fjerdepladsen – men har spillet én kamp mere. I holdenes første møde vandt Rødovre hjemme 3-2 efter straffeslag.

Annonce

Hård kamp
Senest fik tyrene en sejr hjemme mod Copenhagen Hockey, men præstationen var ikke tilfredsstillende.

”Vi skal tilbage til at spille hårdt i alle 60 minutter og holde os til vores system. Hver spiller skal grave dybt og være klar til en hård kamp. Der er ikke nogen nemme kampe i denne liga, så spiller du dårligt en aften, taber du,” siger cheftræner Brad Gratton.

Resultaterne i ligaen har indtil videre indikeret, at det bliver meget tæt igen i denne sæson, og at det handler om at finde et stabilt niveau.

”Alle kan vinde og tabe mod alle i ligaen, og med to-tre dårlige kampe i træk, kan du ret hurtigt ryge ned i tabellen. Vi vil og skal blive oppe, men hvis ikke vi møder op til kampene, vil vi falde ned, fordi det er så tæt,” forklarer den canadiske coach.

Ingen undskyldninger
Der venter en lang bustur for Mighty Bulls (500 km), når holdet fredag formiddag sætter af sted med spillerbussen mod høgenes højborg. Men der bliver ikke slækket på niveauet af den grund.

”Vi skal tage til Frederikshavn med attituden at arbejde hårdt, spille fysisk, være smarte og ville det 100 procent. Det vil fra begyndelsen være en svær kamp for os, og jeg forventer, at drengene er klar. Der er ingen undskyldninger; vi skal arbejde og tage sejren,” slutter Brad Gratton.

Rødovre Mighty Bulls må stadig undvære backen Morten Allesøe, der er ude på ubestemt tid med en såkaldt ’lower body injury’, som det hedder sig.

Frederikshavn White Hawks mod Rødovre Mighty Bulls begynder kl. 19, og hoveddommerne bliver Jan Andersen og Michael Nielsen.

Der vil være reaktioner fra opgøret her på rnn.dk i løbet af lørdag formiddag.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top