Annonce


Skylanders skabte kø-kaos
skylanders-2.jpg
Syvårige Robert Reerman ville ind i Skylanders-butikken, og efter tre lange timer i kø fik han endelig det han var kommet efter. Foto: Red.
skylanders Åbningen af Skylanders-butikken i Rødovre Centrum skabte en flere hundrede meter lang kø gennem centeret. Syvårige Robert Reerman stod i kø i næsten tre timer, men det var det hele værd.

Det er uhyre sjældent, at Rødovre kan bryste sig af at have verdenspremiere på noget som helst. Lørdag formiddag var imidlertid undtagelsen. Præcis kl. 10.00 slog verdens første Skylanders-butik skydedørene op i Rødovre Centrum. Computerspillet, der kombinerer computerspil og fysiske figurer, er et kæmpe hit i hele verden, og åbningen af butikken var tilsyneladende ikke gået mange små børnenæser forbi. En flere hundrede meter lang kø snoede sig gennem en stor del af centeret og startede på et tidspunkt ved Bonde Boutique på hjørnet af Festpladsen. Skylanders-butikken er placeret ved siden af Bonnie Dyrecenter, så køen gik over Festpladsen og langs den ene kolonnade.

Det er helt vildt
Utilfredsheden over den lange kø var tydelig hos mange, men ikke hos syvårige Robert Reerman. Han havde lokket mor og far med i Rødovre Centrum, og humøret fejlede bestemt ikke noget, selvom Skylanders-butikken end ikke kunne skimtes i det fjerne.
“jeg vil gøre alt for at få et kig ind i den butik,” fortalte han, inden han kastede sig ud i en længere forklaring om det populære legetøj der kan blive levende.
“De første mennesker kom og stillede sig i kø kl. 6.00, så vores beregnin- ger om at komme 15 minutter før åbningen var lidt forkert,” grinte Roberts mor, Aleksandra Reerman.
“Det er bare helt vildt, at det er så mange menne- sker. Det havde vi altså ikke regnet med,” fortalte hun, mens hun rykkede én meter tættere på den populære butik.

Annonce

Lukker måske snart
Den store interesse for butikken kom også noget bag på Activision, der står bag Skylanders.
“Jeg har aldrig oplevet noget lignende, og jeg har trods alt været med til at lancere både ‘World of Warcraft’, ‘Call of Duty’ og ‘Diablo III’. Men det fortæller jo noget om, hvor stærkt et børneprodukt vi har med at gøre; et af verdens største – hvis ikke det største i øjeblikket, udtalte Christian Haugaard, nordisk direktør hos Activision.
Butikken i Rødovre Centrum er en såkaldt pop-up store, og efter planer skal den allerede lukke igen i begyndelsen af det nye år. Den store interesse for Skylanderes-universet har dog gjort stort indtryk på Christian Haugaard, og han afviser derfor ikke, at butikken vil blive liggende i længere tid.
“Vi har mulighed for at forlænge aftalen, og det skulle måske overvejes,” siger Christian Haugaard med et  smil på læben.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top