Annonce

Skæbnen hård ved Rødovre
RMB-soenderjyske_05_251112_BP.jpg
Andrey Chistyakov blev topscorer for Rødovre med tre point i kampen mod SønderjyskE. Foto: Brian Poulsen
Ishockey Rødovre Mighty Bulls havde fortjent mere end ét point i søndagens nederlag på 3-4 hjemme mod SønderjyskE. Tyrene fik udlignet kort før tid, og da der ikke blev scoret i overtiden, skulle kampen afgøres fra midten. I syvende runde faldt afgørelsen.

Rødovre Mighty Bulls-SønderjyskE 3-4 STR
(1-2, 1-2, 1-0)
09:28 1-0 Michael Smidt (Terminesi, Chistyakov)
16:56 1-1 Steffen Frank (Walters, Hooton)
21:54 2-1 Michael Smidt (Karvinen, Chistyakov)
27:08 2-2 Patrick Asselin (Lykkskov, Holten Møller) pp1
36:06 2-3 Brock Hooton (Eskesen, Lykkeskov) pp2
57:16 3-3 Morten Allesøe (Chistyakov, Karvinen)
Udv.: RMB 8×2, SE 4×2 + 1×10 (Eskesen)
Skud: 20-27 (7-12, 5-11, 6-3)
Tilskuere: 1.048

SønderjyskE vandt for tredje gang i sæsonen over Rødovre Mighty Bulls, der blev slået i egen stald søndag eftermiddag.

Annonce

Rødovre spillede en god kamp med stor fight og havde fortjent sejren over AL-Bank Ligaens nummer to. Kampens to hoveddommere dømte mange tvivlsomme udvisninger og var langt fra det niveau, der måtte forventes.

Inden kampen blev Mike Daugulis og Rasmus Astrup hædret for henholdsvis 100 og 300 kampe for Rødovre Mighty Bulls. De modtog blomster af Mighty Bulls-direktør, Brian Møller.

Der var masser af fart og snert i tacklingerne fra første sekund. Rødovre gik til makronerne og bragte sig også på 1-0 efter små 10 minutter ved kaptajn Michael Smidt. Han sendte pucken i kassen via stolpen, og det varmede de lidt over tusind søndagstilskuere.

Kaptajnen fordoblede scoringen
SønderjyskE havde også deres store chancer, hvor de kørte lidt rundt med Rødovre. Tyrene spillede langsommeligt i powerplay og kom ikke frem til nogen afslutninger på målmand Michael Madsen.

Tre minutter før pausen udlignede Steffen Frank til 1-1 på et fladt skud mellem benene på Sebastian Dahm, der altså heller ikke i det 16. forsøg ville få et shutout at glæde sig over.

SønderjyskEs Michael Eskesen blev sendt i straffeboksen kort før pausen. Han fik en personlig 10-minutters udvisning for brok.

Anden periode var blot to minutter gammel, da Michael Smidt scorede sit andet mål i kampen og sit fjerde i sæsonen. Han fulgte op på en chance tæt under mål, og kaptajnen viste stor iver i situationen ved 2-1-målet.

Rødovre kæmpede fortrinligt i boxplay, så det var derfor med bøjede hoveder, at spillerne skøjtede ud til bænken efter en 2-2-udligning fra SønderjyskEs Patrick Asselin kort inden udvisningens udløb. Målet kom på en retur, og Rødovre fik ikke clearet i situationen. Det kostede dyrt.

Mærkværdige udvisninger
Hen mod slutningen af perioden blev Rødovre ramt af flere mærkelige udvisninger. Dommerduoen Jan Bigum og Thomas Lassen så i hvert fald noget, som spillere og tilskuere ikke gjorde.

Udvisningerne kostede for tyrene, da SønderjyskE bragte sig foran for første gang i kampen med 2-3-scoringen i fem mod tre. Brock Hooton satte pucken helt op i hjørnet.

Michael Smidt kunne have fuldført hattricket, da han blev tildelt et straffeslag kort inden pausen. Han kom alene igennem og blev hooket, men kaptajnen svigtede på chancen fra midten. SønderjyskE sluttede perioden af med store tilbud i powerplay, men Dahm reddede flot.

Rødovres fjerdekæde med Ulrich Linnet, Patrick Rasmussen og Mike Daugulis tonsede banen tynd i de skift, de fik. Stort arbejde af trioen.

Dommernes niveau blev udstillet yderligere i tredje periode. Ærgerligt, at der ikke sad en dommerbedømmer fra DIU på pressepladserne og iagttagede d’herrers præstation.

Andrey Chistyakov imponerer
Der var et lille spilstop med få minutter igen, efter Michael Madsen havde skubbet målet væk for anden gang. Der måtte en boremaskine til for at få målet sat ordentligt på plads.

Morten Allesøe blev helten på søndagen, da han fyrede pucken ind fra distancen til 3-3. Da der ikke blev scoret yderligere skulle kampen ud i forlængelse. Her udeblev scoringen også samtidig med, at Rødovre overlevede et powerplay til gæsterne. Der skulle således straffeslag til at finde vinderen af en tæt duel.

Den eneste Rødovrespiller, der fandt vejen til målet, var Jannik Karvinen. Han scorede på det allerførste straffeslag til Rødovre. I syvende runde af dysten afgjorde SønderjyskEs Marc Sørensen kampen med udeholdets anden scoring fra midten. Kampen endte skuffende – for Rødovre – med 3-4. Mathias Bau Hansen satte pucken på stolpen i det afgørende forsøg.

Det ene point er sæsonens første mod SønderjyskE. Rødovre burde dog have vundet kampen, da blev lagt en formidabel indsats for dagen – hele vejen rundt. Men flere faktorer gjorde, at det ikke blev til mere – hovedsageligt de forkert dømte udvisninger, men også for mange brændte chancer.

Andrey Chistyakov er strøget direkte ind i fansenes hjerter. Den lille men hurtige dansk/russer blev noteret for tre assister og er nu oppe på seks (2+4) point efter fem kampe. Stærkt af Rødovres nyeste ankomne.

På tirsdag skal Rødovre Mighty Bulls en tur til Frihedens Idrætscenter, hvor bundproppen Copenhagen Hockey venter i lokalderbyet, der begynder kl. 19.

Straffeslag
RMB Jannik Karvinen SCORER
SE Steffen Frank BRÆNDER
RMB Andy Contois BRÆNDER
SE Jordan Owens SCORER
RMB Andrey Chistyakov BRÆNDER
SE Brock Hooton BRÆNDER
SE Patrick Asselin BRÆNDER
RMB Jannik Karvinen BRÆNDER
SE Steffen Frank BRÆNDER
RMB Adrian Ekström BRÆNDER
SE Brock Hooton BRÆNDER
RMB Jannik Karvinen BRÆNDER
SE Steffen Frank SCORER
RMB Mathias Bau Hansen BRÆNDER

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top