Annonce

Pointtab efter sindssyge fejl
avarta-herlev_14_050812_BP.jpg
Foto: Arkiv
Fodbold Avartas cheftræner, Christian Grønbæk, rasede over afslutningen på første halvleg mod LFA. ”Vi lavede pludselig nogle sindssyge fejl, som vi ikke skal lave,” siger han efter 3-3-resultatet.

Avarta fik ét point ud af anstrengelserne i efterårets sidste hjemmekamp på Espelunden Stadion. Men det blev alt andet end lykkeligt for midtbanespilleren Danni Jensen, der måtte udgå allerede efter tre minutter.

”Han fik et spark på anklen, og vi fik ikke frispark på det. Han fik et stort vrid og kunne ikke spille. Det er altid lidt tumult at skulle skifte ud så tidligt i kampen, men det var ikke ødelæggende for spillet, synes jeg,” siger cheftræner Christian Grønbæk.

LFA fik kampens første scoring, og det var sådan set fortjent nok i forhold til det, Grønbæk fortæller om hjemmeholdets indsats.

”Vi spillede fint med bolden, men vi var alt for langt fra i nærkampene. Vi kæmpede ikke for det og tillod modstanderen at have og spille bolden. Det var slet ikke nødvendigt. Det var også derfor, det endte, som det gjorde,” siger han og fortæller om en kort opblomstring i slutningen af første halvleg.

”Vi havde en god periode lige inden pausen, hvor vi satte os på spillet og spillede rigtigt. Vi var ikke helt derinde, hvor det gør ondt at lave til målene, og det gjorde, at vi ikke kom til noget. Vi lavede pludselig nogle sindssyge fejl, som vi ikke skal lave. Man spillede på åndssvage tidspunkter og lavede tre opspilsfejl, og det fik de tre mål på.”

Flere tacklinger
Cheftræneren uddelte en verbal sviner til sine spillere i pausen, og det hjalp tilsyneladende et svagt spillende Avarta-hold.

”I anden halvleg ville jeg godt se, at man kæmpede lidt mere og gik op i det som fodboldspiller. Vi skulle ikke bare tro, at det kun handlede om at have bolden. Spillerne gik ind og fik sat nogle flere tacklinger og var mere aggressive. LFA faldt lidt tilbage, fordi vi satte os på spillet,” forklarer Grønbæk.

Morten Seifert Bierrings tændte håb for hjemmeholdet, da han reducerede til 2-3 med 11 minutter tilbage.

”Vi fik straffesparket, som vi udnyttede, og så kom det hele af sig selv. Sådan som det udviklede sig i slutningen af første halvleg og den manglende gejst hos os, den viste holdet i anden halvleg. De fik kæmpet sig til det ene point, så der er ingen tvivl om, at pointet er fuldt fortjent.”

Tackle og fighte
Efteråret har budt på i alt syv hjemmekampe (i alt otte point), og det har været blandede oplevelser for Avarta.

”Det har været syv stenhårde kampe på hjemmebane. Hvis man ikke er klar som fodboldhold, kan man også tabe på hjemmebane, som man kan på udebane – sådan er det,” siger Christian Grønbæk og fortæller om efterårets sidste kamp ude mod Svebølle i næste weekend.

”Vi skal vise nogle af de takter, som vi havde i anden halvleg mod LFA. Vi skal tackle, fighte og gå til den og vise, at vi gerne vil vinde.”

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top