Annonce

Sikker sejr over københavnere
RFC_herrer-OG-hafnia_07_280112_BP.jpg
Foto: Arkiv
Floorball Rødovre FC vandt en sikker sejr over Copenhagen SFC, der blev slået med 6-2 på egen bane. Mestrene er suveræn etter i Unihoc Floorball Ligaen øst.

Copenhagen SFC-Rødovre FC 2-6

Efter sejren ude fredag aften er Rødovre FC foran med ni point ned til nummer to, Benløse FC, i Unihoc Floorball Ligaen øst.

Annonce

”Det var tydeligt, at Copenhagen led mest under savnet af profiler, da de stort set ikke skabte noget offensivt, men fokuserede på en solid defensiv og lurede på kontrachancer. Det blev derfor en kamp, hvor vi var i fuld kontrol og med en boldbesiddelse, der nok var omkring 70/30,” siger angriberen Carsten Bjerregaard.

Kampen vil ikke blive husket som værende hverken særlig god eller spændende.

”Det var ikke den mest underholdende eller flotteste kamp, da Copenhagen ikke rigtig ville noget frem i banen samtidig med, at et halvdårligt gulv gjorde bolden meget ’levende’. Gulvet gjorde det næsten umuligt for os at få det hurtige pasningsspil i gang. Men vi vandt alligevel en sikker 6-2-sejr,” udtaler Carsten Bjerregaard, der selv scorede en enkelt gang i sejren.

På fredag kan toeren fra Benløse FC tage et afgørende skridt for at indhente Rødovre FC, når holdene mødes til topopgør i Ringsted Sportscenter kl. 19.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top