Annonce

Sidste chance for Chris Minh Doky
Chris-Minh-Doky-Nomads.jpg
En af verdens bedste jazzbassister Chris Minh Doky og hans band The Nomads, bestående af Dave Weckl, Dean Brown & George Whitty spiller live i Viften på onsdag. Foto: Presse
jazz Gå ikke glip af Chris Minh Doky, når han besøger Viften på onsdag. Han tager nemlig snart en lang pause uden stress og live-jazz.

Amalie L. Pedersen
(praktikant)

Hvis du er vild med Chris Minh Doky og hans energiske amerikanske band, kan du høre jazzbandet den 14. november klokken 20:00 i viften. Koncerten bliver en af Chris Minh Doky sidste i et lang stykke tid, for den legendari- ske jazzmusiker har besluttet at trække turnéstrikket i en periode.
Efter mere end 20 hektiske år fyldt med turneer vil Chris Minh Doky fokusere på noget nyt.
Der udkommer en bog om hans anskuelser, tanker og visioner og om hvordan det var at være en af verdens  mest berejste jazzbassister.
“Udover at jeg via bogen ser frem til at formidle kærligheden til musik og dele de tanker og værktøjer musikken har givet mig – så glæder jeg mig også til at koncentrere mig om at finde nye veje i musikken og mit instrument, når jeg for første gang nogensinde tager en lang turnépause.
Jeg kan næsten ikke ønske mig en bedre “so-long” fest end at spille med mine gode gamle venner i bandet”, siger Chris Minh Doky.

Annonce

Oplevelse
The Nomads består af guitaristen Dean Brown,  George Whitty på keyboard, Dave Weckl på trommer og Chris Minh Doky på bas og vokal. Chris Minh Doky har i de senere år været en flittig gæst på Viftens scene, og Viftens kulturleder, John Frobøse, er ikke i tvivl om at koncerten bliver en fantastisk oplevelse.
“Viftens kulturleder, John Frobøse, er ikke i tvivl om hvordan koncerten bliver.
“Der er ingen tvivl om at det bliver en fantastisk koncert,” udtaler John Frobøse med entusiasme i stemmen. 
“Det er nogle af de bedste der optræder,” siger han uden at tøve.
Hvis du vil være en af dem der oplever koncerten, kan du bestille billetterne på:viften.dk/billetnet.dk

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top