Annonce

Send hunden på hotel
hvalpe-dyrevaernet_04_15111.jpg
Nu kan man igen få sin hund passet hos Dyreværnet i Rødovre. I de senere år har Dyreværnet udelukkende koncentreret sig om at tage sig af hitte- og herreløse dyr, men nu har man altså igen åbnet op for hundepension. Foto: Brian Poulsen
vuf I de senere år har Dyreværnet på Islevdalvej ikke haft hundepensionat, men det er der nu lavet om på. Dyreværnet kan i dag tilbyde 11 'værelser' med varme i gulvet og tre daglige lufteture. "Efterspørgslen har været enorm," fortæller direktør Signe Sehested Lund.

Dyreværnet i Islev har det seneste år modtaget flere henvendelser dagligt fra fortvivlede hundeejere, der desperat har brug for hundepasning.
I 2010 besluttede man sig ellers for at nedlægge hundepensionen, men den store efterspørgsel har nu fået Dyreværnet til igen at åbne et såkaldt ‘hunde-hotel’.
“Vi taler om rigtig mange henvendelser dagligt, og specielt op til ferier,” fortæller direktør for Dyreværnet på Islevdalvej, Signe Sehested Lund.
Hundeejere, der skal have passet deres firbenede kæledyr, står ofte i en desperat situation, og Signe Sehested Lund ser nu frem til at kunne hjælpe hundeejere frem for at afvise dem i telefonen.
“Det har gjort ondt at afvise borgere over telefonen. Vi har tit oplevet, at folk har pasningen ordnet inden en ferie, men hvor vennen eller familiemedlemmet er sprunget fra i sidste øjeblik. Personer, der skal indlægges på hospitalet, har ofte også akut brug for hundepasning, og jeg er glad for at vi nu kan hjælpe og tilbyde hundepension.”

Bed and breakfast
Dyreværnet har 11 ‘hotelværelser’, og de behårede vovser der tjekker ind, kan se frem til det rene luksus. I hvert fald efter hunde-standard.
“Vi har varme i gulvet i alle 11 værelser, og så har vi tre dyrepassere ansat, hvor to af dem, tidligere har arbejdet på en hundepension,” forklarer Signe Sehested Lund.
Herudover kan hundene også se frem til at få fyldt madskålen op to gange dagligt, og blive luftet tre gange i døgnet.
“Og så bliver de opvarmede bokse selvfølgelig rengjort dagligt. Samtidig har vi et tæt samarbejde med Centrum Dyrehospital, så hjælpen er altid nær, hvis der sker noget.”
Man kan læse mere om den nye hundepension og se Dyreværnets åbningstider på www.dyrevaernet.dk

Annonce
Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top