Annonce

Sejr efter fornuftig kamp
RHK_herrer-hoej_13_201012_BP.jpg
Foto: Arkiv
Håndbold RHs herrer vandt søndag en fornuftig femmåls-sejr på udebane mod Næstved/Herlufsholm og er på andenpladsen i 2. division øst. RHs damer tabte weekendens kamp med 22-19 ude mod Lyngby HK 2 og befinder sig midt i tabellen.

Herrer
Næstved/Herlufsholm-RH 31-36 (15-17)

Damer
Lyngby HK 2-RH 22-19 (11-8)

Annonce

Netmaskerne var på overarbejde i søndagens kamp mellem Næstved/Herlufsholm og RHs herrer. Begge hold førte undervejs, men det var gæsterne, der endte med sejren og to point til tabellen i 2. division øst.

”Efter en ok start begyndte vi at afslutte for tidligt på vores angreb, og det sendte Næstved på kontra, hvor de fik scoret. Vi kom hurtigt bagud med fire mål, men vi begyndte heldigvis at få mere ro på i de efterfølgende angreb,” siger cheftræner Jacob Lyng Madsen.

”Vi kom tilbage til konceptet og holdt vores angrebsspil i gang, og ved pausen var vi foran med to mål. Så vi var meget tilfredse med forløbet i første halvleg, hvor vi endte med at føre.”

Personlige fejl
Fra anden halvlegs begyndelse satte RH turboen på og øgede føringen med nogle mål, inden hjemmeholdet kom stærkt igen.

”I begyndelsen af anden halvleg kom vi foran med seks mål, og stemningen var god. Men så begyndte vi igen at brænde i angrebet, samtidig med vi begik nogle personlige fejl i forsvaret. Midt i halvlegen blev det faktisk 25-25, selv om vi havde ført med seks mål,” udtaler Rødovre-træneren.

”Til sidst fik vi fordelt vores ressourcer rigtig godt, så alle var nogenlunde friske i slutfasen. Der havde vi en fordel i forhold til, at de spillede meget med de samme spillere. Vi havde det fysiske overskud, og målmand Thorkil Andersen kom stærkt igen i hele anden halvleg, hvor han gjorde det godt.”

En fornuftig kamp
Sejren betyder, at RH holder ved i toppen og fortsat er to point efter tabellens førerhold fra HØJ.

”Vi spillede en fornuftig kamp og vandt på en svær udebane, så jeg er meget tilfreds. Lasse Johansen og Martin Rasmussen, der blev topscorere i dag med hver syv mål, gjorde det fint på deres respektive positioner,” beretter Lyng Madsen.

Selvom RH befinder sig i toppen, er holdets målscore på blot +2 efter otte kampe. Det er hidtil blevet til præcis 30 scoringer pr. kamp.

”30 scoringer pr. kamp er højt i forhold til den række, vi spiller i. Det har nok noget at gøre med, at vi i modsætning til andre hold sætter tempo over en hel kamp,” forklarer Jacob Lyng Madsen og afslutter med at uddybe.

”Det betyder jo, at der kommer mange angreb til begge hold i vores kampe, og dermed flere scoringer. Vi ville naturligvis gerne holde modstanderen fra flere scoringer, men det arbejder vi også på.”

RHs herrer var fortsat uden profilerne Jacob Bønnelykke og Frederik Orby. Det vides ikke, hvornår de to spillere er klar igen. På næste søndag tager holdet hjemme imod Team HK Køge.

Damerne tabte i Lyngby
RHs damer var i aktion lørdag eftermiddag, hvor holdet ude mødte Lyngby HK 2. Damerne måtte bøje sig for hjemmeholdet, der vandt med 22-19.

Efter otte kampe er det blevet til fire sejre og fire nederlag for damerne, der indtager en placering i midten af 2. division øst. På søndag møder holdet hjemme Ajax København 2 i Rødovre Stadionhal.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top