Sådan klarer ejendomsmæglerne sig
egendomsmaeglere_01_021112_.jpg
På boligsiden.dk kan man selv sætte ejendomsmæglerne under lup, og se hvem der har de største ændringer i udbudsprisen, den korteste salgstid og flest solgte boliger. Foto: Brian Poulsen
bolig Vi har kigget ejendomsmæglerne efter i sømmene, når det drejer sig om salg af villaer. DanBolig sælger mest, mens LokalBolig gør det hurtigst.

Boligsiden.dk bugner af interessante tal om landets ejendomsmæglere. Boligsiden.dk får som den eneste boligportal direkte indberetninger fra alle professionelle ejendomsformidlere i Danmark. Vi har kigget de lokale ejendomsmæglere efter i sømmene, hvad angår salg af villaer.
Ifølge boligsiden.dk har Danbolig solgt flest villaer i løbet af de sidste 12 måneder. De topper listen ret suverænt med 41 salg. Nybolig kommer ind på 2. pladsen med 24 villasalg, skarp forfulgt af DK Boligsalg og LokalBolig med 22 solgte villaer hver.

Salgstid
Topplaceringerne er imidlertid vendt på hovedet, når det handler om den gennemsnitlige salgstid på salget af en villa i kommunen. Her er det LokalBolig der stryger til tops med en gennemsnitlig salgstid på 77 dage. EDC Arne Madsen og DK Boligsalg kommer ind i slipstrømmen med en salgstid på 116 dage.
I næste uge laver vi et faktatjek af ejendoms- mæglernes salg af lejligheder.

Annonce
Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top