Annonce

Så er der skæg!
Chrummer_bi.jpg
Foto: Sille Olesen
chrumme Nogle gange er man bare for nem. Nogle gange lader man sig tale ind i noget, som måske lyder skide skægt, men så var det bare ikke så skægt alligevel!

Mine kollegaer har lokket mig med ind i ”Movember”??? Jeg har ingen ide om hvad ”Movember” er. ”Det betyder at du skal have overskæg” – ”Øh, hvorfor?” – ”For at gøre opmærksom, på mænds sygdomme” – ”Nå, ligesom den der kampagne mod brystkraft som kvinderne havde  – jeg husker bare noget om en lyserød sløjfe, og ikke noget med, at kvinder lod hårene under armene gro vildt!”

OK jeg kan godt se at det ser smart ud med en bus med overskæg – og det nok ville have set lidt bizart, hvis den skulle køre rundt med en behåret armhule.

Annonce

Nå, men en blå sløjfe på min Facebook profil, var ikke nok. Så nu skal jeg have overskæg. Problemet er bare, at jeg HAR haft en moustache – det var i 80’erne. Og tro mig, det var ikke pænt i 80’erne, så hvorfor skulle det være det nu?

Men ok, jeg er med på den. Det er jo en god sag. Det er jo også skide skægt, når vi mødes på kontoret. Så griner vi lidt af hinandens ”skovsnegl” og praler af hvem der har fået mest fnuller under næsen…meeeen nu er jeg jo kun på arbejde i 8 timer, så er der lige 16 andre timer i døgnet, hvor jeg så går rundt og ligner et levn fra en dansk pornofilm fra 70’erne. Jeg føler mig ligesom en gut der er på vej til et karneval udklædt som gorilla. Kostumet fungerer skide godt til festen, men KNAP så godt i bussen på vej hjem fra festen, vel?

Men vi morer os på arbejdet og pigerne på kontoret får sig et billigt grin. Til gengæld er det pigerne der får lov til at bestemme, hvem af drengene der løber af med æren ved at have firmaets flotteste moustache. Der er et par stykker af drengene som faktisk har mindre skæg end nogle af pigerne. Men det faktum har jeg ikke haft mod til at bringe til torvs.

Den manglede skægvækst hos nogle af drengene, har udløst en heftig søgning på nettet, for at finde produkter som kan fremme hårvæksten. Der er faktisk nogle der vil ty til skægdoping, for at løbe af med pigernes gunst.

Men jeg er helt rolig. Jeg er sikker på at jeg render rundt med den ondeste moustache om 1 måned. Mit mål er, at få en moustache der er så bred, at man kan se den når jeg står med nakken til.  Men straks skulle man pilles ned: ”OK så skal det være meget bredt, hvis det skal rage udover dine flyverører!”

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top