Annonce


Russer bliver tyr
VelkommenChistakov12.jpg
Andrey Chistyakov har fået kontrakt med Rødovre Mighty Bulls for resten af sæsonen. Foto: Steen Marcussen
Ishockey (opdateret!) 25-årige Andrey Chistyakov har skrevet kontrakt med Rødovre Mighty Bulls. Russeren, der er søn af Anatolij ’Tolle’ Chistyakov, tiltræder i klubben for resten af sæsonen.

Andrey Chistyakov har trænet sammen med Rødovre Mighty Bulls i de seneste uger. Forholdet har nu ført til en permanent kontrakt, idet klubben netop har offentliggjort, at russeren tiltræder for resten af sæson 2012/13.

”Jeg glæder mig til at trække Mighty Bulls-trøjen over hovedet og ser også frem til at spille hjemme foran klubbens fans og ’Sumpen’, som altid har imponeret mig. Man er ikke i tvivl om, at de støtter holdet godt. Jeg bor hos familien, der bor tæt på Rødovre Skøjte Arena, så det hele lå lige til. Så jeg glæder mig rigtig meget,” siger den 25-årige forward til klubbens hjemmeside.

Annonce

Har imponeret
Chistyakov er opvokset i Rødovre og har også optrådt hos RSIK som ungdomsspiller, hvorefter han både har været i Esbjerg og en masse år i russisk ishockey. Og så er faren den tidligere Rødovrespiller Anatolij ‘Tolle’ Chistyakov.

”Andrey har trænet med holdet her i den seneste tid, og han har imponeret. Han er i god form, har fart i skøjterne og skyder godt. Samtidig passer han godt ind på holdet,” siger direktør i Rødovre Mighty Bulls, Brian Møller.

Andrey Chistyakov måler 176 centimeter og vejer 80 kilo. Han nåede at spille fem kampe for Chelmet Chelyabinsk i den russiske VHL i denne sæson, inden han blev løst fra sin kontrakt.

Han forventes at få sin debut for Rødovre Mighty Bulls med #12 på ryggen i den kommende uge, hvor holdet tirsdag ude møder Aalborg Pirates og fredag hjemme mod Herning Blue Fox.

Chistyakov udfylder dermed den 12. og sidste plads på Rødovres forwardside. Herudover har klubben RSIK’erne Emil Rasmussen og Mikkel Sørensen på såkaldte ’bobler’-aftaler.

OPDATERING:
Andrey Chistyakov udtaler desuden til rnn.dk:

“Jeg vil gerne score så mange mål, jeg kan, og hjælpe Rødovre med at vinde medaljer. Det er mine forventninger for mig selv og for holdet. Jeg er meget glad at se mine gamle holdkammerater, som jeg begyndte at spille ishockey med, da vi var små. Det er utrolig lang tid siden, jeg har set dem sidst,” lyder det.

“Min styrke er nok speeden, og svagheden er nok, at jeg bliver meget frustreret, når noget ikke går min vej.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top