Annonce

Rødovre sænker prisen på gas
gas1.jpg
Fremover bliver det billigere at modtage gas fra HMN, som leverer til borgere og virksomheder i Rødovre. Selskabet har netop omlagt lån, hvilket gør det billigere at transportere gassen ud til forbrugerne. Foto: Red.
det er ikke gas Det lyder for godt til at være sandt, men det er ikke gas. Eller faktisk er det, bare på den gode måde. Rødovres gasforsyningsselskab, HMN, sænker prisen på gas betydeligt.

320 kroner. Så meget kan en gennemsnitlig husstand i Rødovre se frem til at spare om året, hvis de bruger gas i huset.
For de store gasbrugende virksomheder, er der mere end 25.000 kroner om året i besparelse at hente, og det kan måske forbedre den lokale konkurrencevne en lille smule, siger Michel Berg (A).
“Lånet på gasnettet er ved at være betalt af. I stedet for at afvikle al gælden i selskabet i løbet af de næste tre år, forlænger vi afviklingen nu, hvor der er gunstige renteforhold, så borgerne her og nu kan få en nedsættelse af transporttariffen,” forklarer Michel Berg.

Bliver til 800
For en gennemsnitlig forbruger betyder det, at prisen på gas falder fra 1661 til 1340 kroner om året.
I 2020 vil priserne falde yderligere, men Michel Berg, der sidder HMNs bestyrelse understreger, at den økonomiske situation i samfundet har spillet ind i forhold til at lægge lånene om nu, i stedet for at høste hele gevinsten på én gang i 2016 og lade borgerne betale det sædvanlige indtil da.
“Vi har brug for pengene ude i samfundet nu, og lånemulighederne er som sagt meget favorable. Vi har samtidig en mission om at sælge gas så billigt som muligt, og det kan vi gøre på den her måde allerede nu. I 2020 vil besparelsen i øvrigt komme helt op på 800 kroner om året for en gennemsnitsfamilie,” understreger Michel Berg.

Annonce

 

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top