Pølsemanden: Her går det godt
poelsemand.jpg
Michael frygter, at parkeringspladserne forsvinder. Foto: Red.
damhustorvet Samfundets røst skal oftest høres på Café Fodkoldt, og her er manden bag disken ikke i tvivl: "Her går det godt."

Mens de faste forretnin- ger på Damhustorvet kæmper for at få borgernes opmærksomhed, langer Michael Larsen pølser over disken, som aldrig før.
“Jeg synes faktisk, at det går rigtig godt. Det er et rimeligt attraktivt sted at have en pølsevogn,” siger pølsemanden, der har ligget på parkeringspladsen så længe han selv kan huske.
Når jeg hører kunderne snakke, så snakker de om tivoliet, men egentlig så går det ret godt for os, og vi kunne godt bruge lidt ekstra plads,” siger Michael Larsen, der snildt kan servere op til 300 pølser med det hele i løbet af en arbejdsdag.

Parkering
Det vidner om, hvor vigtig parkeringspladsen er for de erhvervsdrivende i området, og det er da også det første, Michael Larsen fremhæver mens han lægger et par syltede agurker til rette på en hotdog.
“Det værste de kunne gøre, ville være at fjerne parkeringspladsen. Det er faktisk min største bekymring, for det fjerner livet hernede og dermed også kunderne. Ellers må de for min skyld tænke lige så højt de vil,” slutter han.

Annonce
Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top