Annonce

Politirapport
WEB_politi-2_130309_BP.jpg
Foto: Arkiv
politi Rumænsk skrottyv på spil på HJ Holst Vej, og 15-årig anholdt for hærværk mod bil på Bjerringbrovej. Læs hele politirapporten her.

Anholdt for hærværk
En 15-årig dreng fra Roskilde blev søndag den 11. november kl. 00.53 anholdt, for hvad der må betegnes som meningsløst hærværk. På Bjerringbrovej hvade han kastet et skilt gennem forruden på en bil og ødelagt et sidespejl. En politipatrulje kørte til stedet og her kunne de sætte den 15-årige i forbindelse med hærværket. Han blev derfor anholdt og kørt til Albertslund politigård. Drengen blev sigtet for hærværk og præsenteret for et erstatningskrav. Han erkendte.
 
Spritbilist anholdt  
En 25-årig mand fra Brøndby Strand forsøgte i søndags kl. 03.35 at snige en sen brandert hjem. Det forsøg mislykkedes dog, da han blev standset i sin bil af en politipatrulje på Tårnvej. Han blev anholdt for spirituskørsel og kørt til Albertslund politigård for at få taget en blodprøve.
Gennemrodet lejlighed
En lejlighed på Rødovrevej havde i fredags besøg af ukendte gerningsmænd. Politiet ankom til lejligheden kl. 18.37, og her kunne de konstatere, at en dør var blevet brudt op. Lejligheden var gennemrodet, men det er uvist, hvad der blev stjålet. Københavns Vestegns Politi modtager gerne oplysninger i sagen. Henvendelse i dagtimer på hverdage til vicepolitikommissær Jens Per Yndgaard på telefon 72 58 76 99, Lokalpolitiet i Hvidovre, eller døgnet rundt på telefon 43 86 14 48.

Skrottyv
Sidste onsdag anmeldte en borger, at han havde taget en tyv på fersk gerning i at stjæle skrottet kobber fra en container på HJ Holst Vej. Politiet rykkede ud, og anholdte en 26-årig mand fra Rumænien. Manden erkendte, og sagen blev afgjort med en bøde.

Annonce
Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top