Annonce

Piratjagt på jysk is
rasmus-astrup_RMB-copenhagen_20_301012_BP.jpg
Foto: Arkiv
Ishockey Landsholdspausen er forbi, og det betyder, at AL-Bank Ligaen atter ruller derudaf. Tirsdag kører Rødovre Mighty Bulls til Aalborg for at møde Pirates, der har haft en god sæson indtil videre.

Det danske landshold led tre nederlag på tre kampe til Norge i den forgangne uge. OL-testkampene er imidlertid sat på standby for igen at give plads til AL-Bank Ligaen.

Rødovre Migthy Bulls indleder med at tage til Aalborg, hvor de nordjyske pirater nok ikke vil vise tyrene den store gæstfrihed.

Annonce

Hos Mighty Bulls, ligaens nummer fem, er man dog klar til at tage kampen op mod ligaens nummer tre. Spillerne har haft tid til at tænke tingene igennem efter nogle mindre gode præstationer i kampene op til pausen.

”Landsholdspausen var god for os. Den gav muligheden for, at spillerne kunne komme lidt væk fra isen og lave noget andet. De fik tid til at evaluere de første 11 kampe i sæsonen,” siger cheftræner Brad Gratton, der med U20-landsholdet netop er vendt hjem fra en træningsturnering i Østrig. Samtidig har han haft tråd i den daglige gang i klubben.

”Vi har været igennem mange ting og talt om, hvad vi har brug for at gøre bedre, og hvad der skal til for at komme tilbage på sporet. Vi har en masse gode spillere på holdet, der alle ved, hvad der skal for at blive bedre.”

Kan blive spændende
Rødovre véd, hvad nordjyderne står for. I sæsonens første møde tabte tyrene nemlig med 1-5 på hjemmebane – og siden hen er Aalborg blevet forstærket med backen Kasper Jensen og NHL-spilleren Colin Greening fra Ottawa Senators.

”Vi glæder os til at komme i kamp igen og til at møde Aalborg. De har et rigtig solidt mandskab, og hvis vi ikke spiller Mighty Bulls-hockey, vil vi få en svær og lang aften. Vi skal være 100 procent klar til at ’battle’ i alle 60 minutter,” udtaler Gratton, som tror på, at det kan blive en intens og spændende kamp for tilskuerne.

”Vi ser én kamp fremad ad gangen og tager den derfra. Vi skal møde op og spille hårdt og give alt, hvad vi har. Hvis vi er i stand til det, bliver det en spændende kamp, for jeg ved, at Aalborg også vil være klar.”

Der meldes ikke om nogen skader hos Mighty Bulls, der dermed er klar til at yde Aalborg maksimal modstand tirsdag aften. Med i truppen er Andrey Chistyakov, der har skrevet under på en kontrakt med tyrene for resten af sæsonen.

Kampen mellem Aalborg Pirates og Rødovre Mighty Bulls begynder kl. 19.30 i Gigantium. Hoveddommerne bliver Jacob Grumsen og Thomas Lassen.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top