Annonce

Ørnene faldt til isen
mike-daugulis_RMB-herlev_16_161012_BP.jpg
Foto: Arkiv
Ishockey Der var for Rødovre Mighty Bulls succes i andendagsgildet i Ørneborgen, da Herlev Eagles blev slået med 2-4. Midt i tredje periode bragte hjemmeholdet balance i regnskabet, men Andrey Chistyakov endte som matchvinder med et debutmål små fire minutter før tid.

Herlev Eagles-Rødovre Mighty Bulls 2-4
(0-2, 1-0, 1-2)
02:03 0-1 Mikael Christensen (Ekström, Bergholt)
16:32 0-2 Andy Contois (Astrup, Bau Hansen)
21:47 1-2 Kim Johansson (Sabroe, Phillips))
51:39 2-2 Jonas Sass (Cox, Dresler)
56:22 2-3 Andrey Chistyakov (Karvinen, Smidt)
58:59 2-4 Michael Smidt (Chistyakov, Jarábek) EN
Udv.: RMB 3×2, HE 4×2
Skud: 24-31 (8-9, 8-12, 8-10)
Tilskuere: 1.234

Under et døgn efter nederlaget til Herning rejste Rødovre Mighty Bulls sig lørdag aften i Ørneborgen. Tyrene fik ørnene ned på isen med en sejr på 2-4 – den sidste scoring i tomt mål.

Annonce

Herlev Eagles præsenterede inden kampen det nyeste skud på stammen – NHL-spilleren Kevin Klein fra Nashville Predators. Backen nåede akkurat at få sin arbejds- og opholdstilladelse i orden inden lokalopgøret.

Hjemmeholdet stormede ud og pressede Rødovre i det første minut, men tyrene reagerede prompte og bragte sig på 0-1 ved Mikael Christensen. Han udnyttede en retur fra målmand Gasper Kroselj, og så kunne de mange medrejsende Rødovrefans juble for første gang.

Al opmærksomhed var i begyndelsen rettet mod Kevin Klein, der også viste styrkeprøver fra første færd. Han kunne sammen med resten af spillerne holde en ufrivillig pause, da et plexiglas bag målet skulle sættes ordentligt fast.

Amerikaner øgede
Rødovre fik muligheden i powerplay, men det fungerede ikke rigtig – nøjagtig som overtalsspillet i resten af kampen. Kun momentvis fik holdet etableret sig i angrebszonen.

Med tre og et halvt minut til pausen øgede amerikaneren Andy Contois til 0-2 efter smart pasningsspil med kædekammeraten Rasmus Astrup. Herlev var udspillet og en komfortabel føring til Brad Grattons tropper.

Kim Johansson bragte Herlev på tavlen efter små to minutter i anden periode. Han sendte pucken mellem benene på Sebastian Dahm, og så var stillingen 1-2. Hjemmeholdets fans bød til og skabte sammen med Rødovres ditto en fantastisk kulisse.

Der var skruet en anelse op for tempoet, der havde været på et godt niveau fra første fløjt. Herlev var kommet bedre med. Mikael Christensen kæmpede sig frem til to gode tilbud, men Kroselj tog sig kærligt af forsøgene.

Emil Bigler fik Rødovres første udvisning med små to minutter til pausen, og han kunne se sekunderne tikke ud med 1-2 på måltavlen.

Rødovredreng udlignede
Herlev satte sig på begivenhederne i den indledende fase i tredje periode, og Rødovre kom først rigtig med ved et powerplay efter syv-otte minutter.

Rødovredrengen Jonas Sass, der spiller for Herlev, udlignede til 2-2 efter 12 minutter til ellevild jubel for det pæne antal lørdagstilskuere. Sass satte pucken ind uden chance for Dahm, der ikke nåede at sideforflytte sig, da Rødovre blev udspillet. Nu var spændingen på sit højeste i lokalderbyet.

Andrey Chistyakov, der debuterede for Migthy Bulls i tirsdags, scorede sit debutmål med lidt under fire minutter tilbage. Han hamrede pucken ind bag Herlevs målmand efter et godt skifte. En kold spand vand i hovedet på Herlev, der ellers øjnene chancen for point. Chistyakov spillede i øvrigt sammen med Jannik Karvinen og Michael Smidt i aften.

Andy Contois hamrede pucken på overliggeren med to og et halvt minut igen, og kort efter tog Herlev en timeout. Lige lidt hjalp det, for det var tyrene, der ved kaptajn Michael Smidt cementerede sejren på 2-4 med scoringen i tomt mål.

Tre point på tre kampe
En flot og vigtig sejr til Rødovre Mighty Bulls, der behøvede oprejsning efter det smalle nederlag fredag aften til Herning. Sejren var fortjent, og der var stærke præstationer fra alle positioner på holdet.

Kevin Klein fik nok ikke den debut, han på forhånd håbede. Canadieren har dog masser af kampe at bevise sit værd i, i kraft af at NHL-lockouten ser ud til at trække i langdrag.

En ellers festlig aften mellem to naboer blev skæmmet af efterfølgende optøjer på parkeringspladsen foran skøjtehallen. Politiet var dog til stede og fik dæmmet op for uromagerne.

Ugen bød på tre kampe for Rødovre, og der blev i alt sat tre point ind på kontoen og med en samlet målscore på 7-7.

Rødovre deler femtepladsen med Odense Bulldogs, der på egen is ordnede Copenhagen Hockey lørdag aften. Tyrene skal først i aktion igen på fredag, hvor holdet drager til Vestjylland for at møde EfB Ishockey.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top