Annonce

Ny storsejr til damerne
RHK_damer-hoej_06_201012_BP.jpg
Foto: Arkiv
Håndbold Rødovre Håndboldklubs damer uddelte nye tæv, da Team Amager gæstede Rødovre Stadionhal i 2. division. Hjemmeholdet gentog kunststykket fra sidste weekend og vandt igen med 12 overskydende mål.

Rødovre HK-Team Amager 29-17 (16-10)
Målscorere: Karina Jørgensen 7, Trine Dujardin 5, Alexandra Banfalvi 4, Amalie Wichmann og Jannie Spelman 3, Mia Bertolt, Mette Bertolt og Mia Brøndum 2, Katja Eigermann 1

I sidste weekend gik det ud over Øresund Håndbold. Nu var turen så kommet til Team Amager, der fredag aften blev blæst tilbage på øen med et nederlag på hele 29-17 – anden sejr i træk med 12 overskydende mål for Rødovre HKs damer.

Annonce

”Vi startede kampen meget koncentreret og sammenhængende. Det fungerede i forsvaret, og så spillede vi forholdsvis disciplineret i angrebet,” siger cheftræner Jan Bækgaard og fortsætter.

”Vi holdt den taktik, vi havde lagt for dagen, og det gjorde, at vi ret hurtigt kom foran med tre-fire mål. Derfra slap vi ikke grebet undervejs og holdt simpelthen Team Amager i et jerngreb hele vejen.”

Sejrens størrelse kunne der ikke pilles ved – faktisk skulle gæsterne have haft en endnu større lussing.

”De 12 mål, vi vinder med, var ikke et mål for stort. De dækkede en 5-1-forsvarsformation, som vi havde meget godt styr på. Vi havde også fuldstændig styr på deres kontrafase,” udtaler Bækgaard.

Kollektiv indsats
Samtlige Rødovre-damer kom på scoringstavlen i Amager-ydmygelsen, og topscorer blev Karina Jørgensen med syv mål – fire på straffe. Det vigtige var dog holdindsatsen, pointerer cheftræneren.

”Det var en kollektiv indsats, og målscoren fordelte sig forholdsvis jævnt. Dem, der kun scorede et par mål, trak så måske nogle straffekast eller udvisninger på modstanderen. Så det var meget homogent, og jeg kan ikke fremhæve nogle som outstanding. Det var alle spillerne, som løftede sig på samme tid,” lyder det.

To storsejre på en uge er naturligvis noget, der vækker opsigt. Men holdet er først rigtig kommet i gang efter en træg start på den nye sæson.

”Vi har været gode til at begynde de sidste to kampe godt og holde fokus hele vejen. Sæsonens første kampe havde vi vanskeligheder med at være klar fra start, og der er vi kommet skridtet videre nu,” slutter Jan Bækgaard.

Rødovre HKs damer er på femtepladsen i 2. division med otte point efter seks kampe – blot to point fra TMS Ringsted på førstepladsen. Der er altså stor jævnbyrdighed i tabellen. I den kommende weekend skal damerne ude møde Freja HK.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top