Annonce

Ny sheriff på den vilde Vestegn
JesperKracht.jpg
Jesper Kracht overtager posten fra nu pensionerede Ib Meng. Jesper Kracht er udlånt fra Rigspolitiet indtil udgangen af 2013. Foto: Presse
politi Københavns Vestegns Politi har fået ny chefpolitiinspektør. Jesper Kracht har sat sig i stolen, og erstattet Ib Meng der går på pension efter 39 år.

Jesper Kracht er ny chefpolitiinspektør på Vestegnen. Jesper Kracht blev ansat i dansk politi i 1989, og har siden arbejdet ved Politiets Efterretningstjeneste, PET, og som chefpolitiinspektør ved Grønlands Politi. Han kommer fra en stilling i Rigspolitiet, hvor han var en af de ledende kræfter i forhold til den første bølge af de igangværende effektiviseringsprojekter i politiet.
“Det er en spændende og udfordrende stilling, jeg er blevet betroet, siger chefpolitiinspektør Jesper Kracht og uddyber:
“Politiet er en organisation i forandring. Både medarbejdere og ledere bliver udfordret på vaner og måder at se og gøre tingene på. Det kræver synlig og tydelig ledelse,” siger han.

Flot karriere
Og det er bestemt ikke hr. hvem-som-helst at Jesper Kracht overtager stillingen fra. Efter et langt liv i politiets tjeneste har Ib Meng valgt at gå på pension. Ib Meng nåede at være 39 år ved politiet, og han sluttede, hvor han startede: På Vestegnen.
Ib Meng blev nemlig stationeret i det daværende Glostrup Politi ved sin ansættelse i 1973.
“Vestegnen har et stærkt og slagkraftigt politi, som arbejder hårdt og viser flotte resultater. Det kan borgerne være trygge ved og stolte af,” siger Ib Meng og fortsætter:
“Nu skylder jeg vist lidt tid derhjemme, siger han med et smil.
“Jeg glæder mig til at være far og bedstefar på fuld tid.

Annonce
Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top