Annonce

NHL-stjerne nedlagde Rødovre
anders-schultz_RMB-soenderjyske_19_280912_BP.jpg
Foto: Arkiv
Ishockey Rødovre Mighty Bulls havde svært ved at håndtere Aalborg Pirates’ førstekæde og i særdeleshed NHL-spilleren Colin Greening, der var med i alle tre scoringer i nordjydernes 3-2-sejr tirsdag aften. ”Vi tabte lidt på egne fejl i dag,” siger Anders Schultz.

Aalborg Pirates-Rødovre Mighty Bulls 3-2
(2-0, 1-2, 0-0)
00:33 1-0 Colin Greening (Tapio, Månsson)
11:31 2-0 Colin Greening (Tapio, Sims) pp1
28:21 2-1 Michael Smidt (Bau Hansen, Rådde) pp1
34:51 2-2 Jannik Karvinen (Ekström)
39:12 3-2 Jussi Tapio (Greening, Månsson)
Udv.: AP 6×2, RMB 4×2
Skud: 36-33 (21-12, 9-6, 6-15)
Tilskuere: 3.277

De flere tusinde tilskuere i Gigantium i Aalborg og piraternes førstekæde var for stor en kapacitet for Rødovre. NHL-spilleren Colin Greening brillerede med to scoringer og en assist i nordjydernes smalle sejr på 3-2 tirsdag aften.

Annonce

Der var blot spillet et halvt minut, før Sebastian Dahm var passeret i Rødovres mål – overlistet af spilleren fra Ottawa Senators. En eksplosionsføring til hjemmeholdet.

”Det var det, der aldrig må ske. Vi skulle have et godt første skift, og så gik de ind og scorede et mål. Det var sgu ikke så godt og en dum fejl af os. Vi blev sat lidt i backspillet, og Greening gik op i slottet, fik en pasning og satte den ind,” siger forward Anders Schultz på vej hjem i bussen.

2-0-målet blev scoret godt 11 minutter senere af samme skytte.

”Han satte 2-0-målet ind på en retur, men ellers havde vi meget godt styr på ham – han var bare skarp. Det andet mål var i powerplay efter en dum udvisning til os. Vi vidste, at Aalborg var gode i powerplay,” lyder det fra Schultz, der fortæller om en endnu en fejl ved Aalborgs matchvindermål.

”Det tredje mål scorede de også efter en fejl fra os, så de kom to mod en. Så man kan sige, at vi tabte lidt på egne fejl i dag.”

Pressede på til sidst
Rødovre vandt kun skudstatistikken i tredje periode, men igennem hele kampen var der faktisk jævnbyrdighed ifølge Rødovres #8.

”Første periode var tæt, men Aalborg var bare skarpere. I anden periode gik vi ud og troede på det, og det lykkedes for os at score nogle mål, så det var en god periode. I tredje periode styrede vi spillet og pressede på specielt i slutningen. Der kunne vi godt have scoret et mål, men vi var ikke lige så skarpe,” udtaler Anders Schultz.

Rødovre tabte det første opgør til Aalborg i denne sæson med 5-1, så der var en klar forbedring mod et af de tre suveræne tophold i AL-Bank Ligaen.

”Vi spillede en god kamp, og et nederlag på 3-2 i Aalborg er ikke noget dårligt resultat, selv om vi gerne ville have vundet. Men det kræver, at vi er lidt skarpere på vores chancer. Brad Gratton synes, det var en god kamp, men man kan jo aldrig være tilfreds med at tabe. Det var en lige kamp, og vi kunne lige så godt have vundet,” lyder det.

”Aalborg er et af de stærkeste hold i ligaen sammen med Frederikshavn og SønderjyskE. Men nu har vi bevist, at vi sagtens kan spille mod et tophold, så det er okay.”

Sjovere med flere tilhængere
Der var et fantastisk flot fremmøde i den 5.000 publikums-store hal i Aalborg, og der er ingen tvivl om, at NHL-glansen, som har lagt sig over den nordjyske hovedstad, har været med til at trække op mod et par tusind flere tilskuere i hallen til de seneste par kampe.

”Det er kun sjovere, når der er flere tilhængere. Jeg synes ikke rigtig, man kunne mærke noget pres fra dem. Nu kan vi selv håbe på tre og et halvt tusind på fredag i Arenaen,” lyder ønsket fra Anders Schultz, der var glad for at komme tilbage i kamp efter landsholdspausen.

”Vi spiller hockey for at spille kampe, så det var dejligt at komme i gang igen. Jeg synes også, vi var oppe i det rigtige gear, og vi har nok også haft godt af pausen.”

Ligaen er efterhånden blevet tydeligt delt op i tre ’dele’. Frederikshavn, SønderjyskE og Aalborg indtager førerpositionerne, mens Odense, Rødovre, Herning og Herlev kommer på de følgende pladser med 12 eller 13 point op til piraterne på tredjepladsen. EfB Ishockey og Copenhagen kæmper om ottendepladsen i bunden.

Rødovre Mighty Bulls tager fredag imod Herning Blue Fox i Rødovre Skøjte Arena med kampstart kl. 19. Nytiltrådte Andrey Chistyakov, der spillede sin første kamp for Rødovre Mighty Bulls i Aalborg, vil dermed få sin hjemmebanedebut.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top