Annonce

NHL-spillere målamok i Finland
lars-eller_MTL-NYR_56_160112_BP1.jpg
Lars Eller er her i aktion for hans canadiske NHL-klub Montréal Canadiens. Under lockouten spiller han for den finske klub JYP Jyväskylä. Foto: Brian Sejer Poulsen (arkiv)
Ishockey Rødovredrengene Lars Eller, Jannik Hansen og Mikkel Bødker kaster NHL-glans over den finske SM-Liiga. Fredag aften tørnede Eller og Hansen sammen med deres respektive klubber, og dén duel vandt førstnævnte.

Er NHL langt væk i tankerne for Rødovres NHL-drenge, så er de i hvert fald fuldt ud koncentreret om kampene i Finland, mens den genstridige lockout står på i Nordamerika.

Fredag aften var der således danskerduel, da JYP Jyväskylä med debutanten Lars Eller og Tappara med Jannik Hansen mødte hinanden. Hjemmeholdet JYP vandt 4-3 efter straffeslag. Lars Eller blev signeret scoringerne til 2-3 og 3-3, hvorefter han afgjorde slaget som den eneste scorende spiller i straffeslagskonkurrencen.

Annonce

Eller vandt dermed håneretten over landsmanden Jannik Hansen, der ikke kom på tavlen i det smalle nederlag.

Bødker med to kasser
NHL-spilleren og Rødovredrengen Mikkel Bødker kunne sammen med NHL-kollegerne og landsmændene Frans Nielsen og Philip Larsen glæde sig over en sejr til deres hold, Lukko Rauman, på 6-2 over Pelicans Lahti. Alle tre danskere kom på tavlen i sejren. Mikkel Bødker to gange samtidig med at han tilføjede en assist til kontoen.

SM-Liigaen består af 14 hold. JYP Jyväskylä og Lars Eller har på tredjepladsen to point op til førerholdet fra Kärpät. Lukko Rauman med NHL-trioen befinder sig på 10. pladsen, mens Tappara fra Tampare med Jannik Hansen følger lige i hælene på 11. pladsen.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top