Annonce

Mestrene hænger på i toppen
RFC_herrer-helsingoer_06_101112_BP.jpg
Rødovre vandt lørdag en sikker sejr på 9-5 hjemme mod Helsingør. Foto: Brian Poulsen
Floorball Rødovre FC vandt lørdag en sikker 9-5-sejr hjemme over Helsingør FT og er a point med Benløse FC i toppen af Unihoc Floorball Ligaen øst. Rødovre har dog spillet en kamp færre.

Rødovre FC-Helsingør FT 9-5
(3-1, 1-1, 5-3)
15:23 1-1 Michael Mathiasen (Andersen)
18:32 2-1 Martin Erichsen
19:19 3-1 Jacob Andersen (Nielsen)
25:49 4-2 Frederik Kobberup (Kristensen)
41:12 5-2 Mikkel Gotfredsen (Kristensen)
43:54 6-2 Martin Erichsen (Bjerregaard) pp1
47:40 7-3 Claus Nissen (Gotfredsen)
49:34 8-3 Frederik Kobberup (Mathiasen) pp2
53:01 9-3 Emil Kristensen (Gotfredsen)
Udv.: RFC 2×2, HFT 3×2 + 1×5

Rødovre fik revancheret nederlaget i sidste kamp mod Benløse, da holdet hjemme i Rødovre Stadionhal vandt 9-5 over Helsingør.

Annonce

Gæsterne bragte sig foran 0-1 på et straffeslag efter godt 15 minutter, men herefter tog hjemmeholdet fat og førte med komfortable 3-1 efter første periode.

Anden periode endte 1-1, mens tredje periode eksploderede i et målorgie med i alt otte scoringer.

”Vi førte 9-3 midt i tredje periode, og så begyndte vi at sløse lidt, og Helsingør scorede to nemme mål. Sejren var i hvert fald aldrig i fare,” siger holdets spillende træner, Martin Erichsen, der selv scorede to mål i sejren.

”Overordnet set gik vi ind og spillede mere som et hold. Det manglede vi mod Benløse. Mod Helsingør var der større vilje til at gå ind og vinde nærkampene. Det skal dog også siges, at Benløse er et klart bedre hold end Helsingør. Så man kan ikke helt sammenligne de to kampe på grund af niveauforskellen,” lyder det videre.

Tilvænningsperiode
De indtil videre otte kampe i sæsonen har budt på syv sejre og blot ét nederlag – altså i kampen mod Benløse. En umiddelbart tilfredsstilende høst for de danske mestre.

”I den første del af sæsonen har der været en tilvænningsperiode i og med, at jeg er gået ind som træner i stedet for Kasper Sindt og samtidig er spillende træner. Det har ikke været så nemt – både for spillerne, men også for mig selv. Men overordnet set er det gået, som det skulle,” vurderer Erichsen.

”I kampen mod Benløse var alle dårlige, og vi havde ikke lige tur i den i den kamp. Men det betyder ikke så meget for os, at vi tabte kampen. Vi må revanchere nederlaget i næste weekend, hvor vi spiller mod dem igen.”

Topbrag i vente
Cheftræneren trækker som bekendt selv i trøjen, når han finder det nødvendigt, og det var det i kampen mod Helsingør.

”Som udgangspunkt er det meningen, at jeg først skal spille efter jul – sådan rigtigt. Men vi har haft nogle skader på backpladserne her i begyndelsen, så jeg har vurderet fra kamp til kamp, om det var nødvendigt, at jeg gik ind og spillede. Det kommer lidt an på, om der er skader eller ej,” slutter Martin Erichsen.

Som Martin Erichsen fortæller, spiller Rødovre i næste weekend kamp mod Benløse. Der er tale om et vaskeægte topopgør i Unihoc Floorball Ligaen øst, og kampen begynder lørdag kl. 13 i Rødovre Stadionhal.

Mestrene skal således forsøge at fravriste det nuværende tophold deres førerposition, og holdet har tilmed spillet en kamp færre end Benløse.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top