Annonce

Mathias Bau: Herning var ikke bedre
RMB-bluefox_09_161112_BP.jpg
Michael Smidt forsøger sig på Herning-målmand Lubos Pisar. Foto: Brian Poulsen
Ishockey Nederlaget mod Herning fredag aften frustrerede Mathias Bau Hansen, der ikke mente, at gæsterne var bedre end tyrene. ”Jeg synes bestemt ikke, at Herning var et bedre hold,” siger han efter nederlaget på 1-2.

Herning var bedst i kampens indledende fase, men herefter kom Mighty Bulls godt ind i kampen på trods af rodet spil til tider.

”Vi kom godt ud og spillede fint i de første 10 minutter, og så slap vi og lod dem tage over i resten af perioden. Jeg synes ikke rigtig, vi var med dér,” siger Mathias Bau Hansen, som fik en assist på Jannik Karvinens mål.

Annonce

”Vi fik talt godt sammen i pausen og startede også anden periode godt. Vi kørte på i hele perioden, og det fungerede rigtig godt samtidig med, at vi fik scoret et mål.”

I tredje periode fortsatte den langt fra imponerende dommerindsats, og det gavnede bestemt ikke Rødovres muligheder for point.

”Det blev frustrerende i tredje periode. Herning fik ikke nogen udvisninger, så vi kunne ikke bruge powerplay til at hjælpe os ind i kampen,” lyder det fra den høje forward. Han fortsætter.

”Jeg synes bestemt ikke, at Herning var et bedre hold. Vi skal bare score på vores chancer, og det var nok det, der manglede i aften.”

Klar til Herlev
Rødovre har som sådan leveret en god indsats efter landsholdspausen, men der mangler lige den sidste effektivitet i afslutningerne. Tre scoringer på 120 minutter er ikke godkendt.

”Pausen har været god for os. Vi har spillet rigtig godt i begge kampe. Vi havde lige 10 dårlige minutter i dag, men ellers har vi gjort det godt efter pausen. Så vi skal bare blive ved mod Herlev,” udtaler Mathias Bau Hansen, der mener, at tyrene vil være helt klar til lørdag aftens lokalderby i Herlev Skøjtehal.

”Vi vil selvfølgelig være klar til kampen mod Herlev, selv om den kommer under et døgn efter nederlaget mod Herning. Vi skal videre, og et lokalopgør sætter også en ekstra op.”

I aften spiller Rødovre Mighty Bulls på udebane mod Herlev Eagles i et vaskeægte lokalderby. Herlev har i al hast fået NHL-spilleren Kevin Klein klar til derbyet. Canadieren fra Nashville Predators vil utvivlsomt trække mange mennesker i hallen. Kampen, der blot kommer et døgn efter nederlaget mod Herning, begynder kl. 19 i Herlev Skøjtehal.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top