Annonce

Marginaler gjorde udslaget
RMB-bluefox_19_161112_BP.jpg
Andrey Chistyakov fik hjemmebanedebut for Rødovre Mighty Bulls i nederlaget fredag aften mod Herning. Foto: Brian Poulsen
Ishockey Rødovre Mighty Bulls havde ikke marginalerne og dommerne på deres side i fredagens hjemmekamp mod Herning. Udeholdet skulle have haft minimum et par udvisninger, men fik ingen, og så kunne rævene sejre med 2-1.

Rødovre Mighty Bulls-Herning Blue Fox 1-2
(0-2, 1-0, 0-0)
09:08 0-1 Rasmus Nielsen (Gunnarsson)
17:26 0-2 Rob Ricci (Ganzak, Fulton) pp1
24:48 1-2 Jannik Karvinen (Bau Hansen, Smidt)
Udv.: RMB 2×2, HBF 0x2
Skud: 25-26 (9-11, 9-11, 7-4)
Tilskuere: 1.439

Det var hårde odds, Rødovre var oppe mod fredag i Rødovre Skøjte Arena. Marginalerne gik bestemt ikke hjemmeholdets vej samtidig med, at aftenens to hoveddommere havde glemt den fløjte, der dømmer udvisninger til Herning.

Annonce

Herningenserne sejrede med 2-1 efter en tæt duel det meste af vejen. Rødovre spillede ikke sæsonens bedste kamp, men der var momenter, hvor det brændte på foran Lubos Pisar i Hernings mål.

Anders Schultz blev inden kampen kåret til oktober måneds spiller i Rødovr Mighty Bulls. Han modtog en gave fra formand Martin Zarp fra Rødovre Migthy Bulls Support.

Kampen startede meget lige, og ingen af holdene formåede for alvor at presse målmanden. Det var Herning, der scorede kampens første mål, da Rasmus Nielsen bankede pucken op i målhjørnet kort efter en faceoff.

Dommernes niveau udstillet
Resten af første periode dominerede Herning klart. Rødovres spil var uengageret og fyldt med fejl. Der blev kun tacklet sporadisk, og så vinder man ikke over et stærkt hold som Herning.

Herning scorede også til 0-2 med tre minutter til pausen, da Rob Ricci også havde heldet fra distancen – denne gang i powerplay. En fortjent føring til uldjyderne.

Dommernes niveau i kampen blev udstillet allerede i først periode, da de undlod at dømme en klokkeklar udvisning på Mathias Bau, der blev fastholdt ved banden.

Rødovre kom bedre med fra anden periodes start, men der manglede stadig lidt aggressivitet og effektivitet. Jannik Karvinen fik dog reduceret efter fem minutter ved at lægge pucken over en liggende Pisar i målet.

Bau fightede fortrinligt og fik sat Karvinen op, men han hamrede pucken på stolpen til stor ærgrelse. Anders Schultz fik en af kampens største muligheder halvvejs i perioden, men han ventede for længe og missede sin afslutning.

Rødovre-scoring underkendt
Rødovre havde meget svært ved at bryde igennem Hernings jernmur af et forsvar. Backerne stod solidt plantet og blev ikke rigtig udfordret af tyrenes frontløbere. Med to minutter til pausen begik dommerne kampens største fejl ved at underkende en Rødovre-scoring. Mikael Christensen fik afsluttet et godt pres ved at sende pucken ind i mål, men målet blev rykket splitsekunder efter scoringen. Dommerne så det imidlertid anderledes, og den ringe indsats fortsatte hermed fra slagets overmænd.

Adrian Ekström og Ulrich Linnet havde gode muligheder i begyndelsen af tredje periode, men Lubos Pisar reddede de pucke, der kom. Ellers var tyrenes spil ikke imponerende. Der var for mange fejlpasninger og for lidt fight.

Med syv minutter igen ramte Karvinen stolpen for anden gang i matchen i en to mod en-situation.

Den totalt uforklarlige linie over for Rødovre nåede nye højder i kampens sidste periode. Dommerne undlod konsekvent at dømme mod Herning, selvom udvisningerne var soleklare i hen ved to-tre situationer.

Satsning gav ikke pote
Mighty Bulls foretog en timeout med halvandet minut tilbage og trak Sebastian Dahm ud af målet. Satsningen hjalp ikke, og så vandt Herning med smalle 1-2 på en aften, der primært vil blive husket for katastrofalt dommerniveau. Rødovre spillede bestemt ikke op til niveau, men havde fortjent mindst ét point.

Aftenens store ishockeygåde var, at gæsterne fra Herning gik fra sejren med 0(!) udvisninger i bagagen. Ærgerligt, der ikke var tv på til kampen.

Det var første fredagshjemmekamp i lang tid, så dejligt at se et tændt publikum, der dog gerne havde været et par hundereder stykker mere.

Andrey Chistyakov fik sin hjemmebanedebut, og han kæmpede tilfredsstillende, om end han ikke kom frem til nogen store chancer i samarbejdet med Andy Contois og Rasmus Astrup.

Rødovre Mighty Bulls skal i ilden igen om få timer, når holdet på udebane møder rivalerne fra Herlev Eagles.

 

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top