Annonce

Mangel på ildsjæle
aarets-ildsjael_09_011211_B.jpg
Aldrig før har der været så få nominerede til Årets Ildsjæl som i år, hvor dommerudvalget kun har skulle tage stilling til seks kandidater. De er til gengæld rigtig gode. Her er det sidste års vindere, Hr. og Fru. Tillebæk, der modtager prisen for deres store indsats i Kræftens Bekæmpelse. Foto: Brian Poulsen
mangel på frivillige Man må ikke håbe, at antallet af indstillinger til den prestigefyldte titel, som Årets Ildsjæl, er sigende for de mange kraftpræstationer, der leveres i byen. Aldrig før har så få frivillige været nomineret.

Det plejer at være uhyre svært at vælge Årets Ildsjæl, men i år bliver det lidt nemmere. Desværre.
Ud af Rødovres tusindvis af frivillige er det nemlig kun seks, der har gjort et så stort stykke arbejde, at de er blevet indstillet til at modtage prisen på 5000 kroner og titlen som Årets Ildsjæl.
Kun seks Rødovreborgere er nomineret, og det er det laveste antal nogensinde. Alligevel er formanden for Socialudvalget, Britt Jensen (A), som uddeler prisen, fortrøstningsfuld.
“Jeg synes stadigvæk det er Rødovres vigtigste pris, og jeg ved, hvor stort et stykke arbejde byens frivillige laver overalt i byen. Næste år må vi gøre mere opmærksom på, at vi gerne vil have indstillinger, så vi kan honorere den enorme indsats,” siger Britt Jensen og fortsætter:
“Når det er sagt, så vil jeg sige, at de seks indstillinger vi har fået, er rigtig gode, og der er ikke én af dem, der ikke har fortjent at vinde prisen.”
Faktisk kan der godt være flere vindere af prisen, der tidligere er blevet delt mellem flere nominerede og også givet til én stor gruppe.
Prisen overrækkes på Ørbygård den 6. december klokken 18.00. I ugerne frem til overrækkelsen, kan du læse om de forskellige nominerede her i avisen og på vores hjemmeside rnn.dk

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top