Annonce

Lokalderby mod bundprop
RMB-soenderjyske_10_251112_BP.jpg
Tirsdag aften er der lokalderby mellem Copenhagen Hockey og Rødovre Mighty Bulls. Foto: Brian Poulsen
Ishockey Fusionsholdet fra Copenhagen Hockey lever en svær tilværelse i bunden af AL-Bank Ligaen. Rødovre Mighty Bulls er da også favoritter, når de to rivaler mødes i et lokalopgør tirsdag aften i Frihedens Idrætscenter.

Fire point i 17 kampe skriger til himlen om store problemer i Copenhagen Hockey, der for nyligt fik ny cheftræner i skikkelse af Per Holten Møller.

Rødovre vandt 5-2, sidst de var på besøg hos nabokommunen, mens der måtte overtid til, da rivalerne senest tørnede sammen i Rødovre Skøjte Arena. Her vandt Mighty Bulls 4-3.

Annonce

I søndags led Rødovre et svidende nederlag på hjemmebane til SønderjyskE, der var stærkest i den afsluttende straffeslagsduel. Fælles for kampene i sidste uge var dog, at tyrene spillede fornuftigt.

”Det er værd at understrege, at holdet har gjort det rigtig godt i de seneste kampe. Stenhårdt arbejde og masser af chancer, så det kunne godt være blevet til lidt mere mod SønderjyskE. Vi havde egentlig fortjent at få mere ud af det,” siger sportschef Gert Hansen, der på det seneste har bistået trænerteamet Brad Gratton/Klaus Mønster i boksen på grund af Grattons snarlige U20-landsholdstur. Her vil han være væk fra holdet i de tre ligakampe efter Copenhagen-opgøret.

Ikke tage noget for givet
Nok er Rødovre favoritter – måske endda storfavoritter – mod et hårdt trængt Copenhagen-mandskab. Men sportschefen vil ikke undervurdere københavnerne.

”Man skal være meget forsigtig med at tage noget for givet i den her liga. Det kan godt være, der er nogle hold, som er ved at stikke af. Men jeg vil stadig mene, at forskellen på det bedste og dårligste hold ikke er så stor, som det kan se ud til. Hvis man ikke er 100 procent klar i alle 60 minutter, kan det gå galt. Er mand derimod helt klar, har man chance for at slå alle hold,” forklarer Hansen.

På Copenhagens hold er der flere Rødovredrenge, som mange fans vil nikke genkendende til. Holdet har da også visse individualister.

”Når man kigger på dem individuelt, så har de nogle skarpe navne ind imellem. Sidst vi spillede mod dem i Rødovre, måtte vi jo i overtid. Der er fuld respekt for Copenhagen, og der skal lige så meget gas og drøn på som mod SønderjyskE, ellers kan vi hurtigt tabe et eller flere point,” lyder det.

Fire fulde kæder
I nederlaget mod SønderjyskE blev der kørt på for fuld damp i alle kæder – faktisk for første gang i sæsonen, sådan rigtigt.

”I SønderjyskE-kampen havde vi for første gang fire fulde kæder, som var en klar medvirkende årsag til, at vi formåede at sætte så meget pres og spille med så stor en energi. Det var alle fire kæder, der var i stand til at lægge et godt pres,” slutter Gert Hansen.

Sportschefen kan desuden oplyse, at Rasmus Astrup er tvivlsom til lokalopgøret. Straffeslagsspecialisten fulgte tredje periode fra bænken i nederlaget mod SønderjyskE og var derfor ikke med i de afgørende forsøg fra midten.

Copenhagen Hockey mod Rødovre Mighty Bulls begynder kl. 19 i Frihedens Idrætscenter. Hoveddommerne bliver Chris Deweerdt og Martin Engelhardt.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top