Annonce

Kunst i borgerhøjde
1981-1642.jpg
å er det igen blevet tid for Åben udstilling, hvor alle der bor i Rødovre kan vise, hvad de selv laver af billedkunst m.m. Billedet her er fra Åben udstilling 1981, hvor Rødovre kommunes daværende kunstkonsulent Erik Bøttzauw giver værkerne et par ord med på vejen . Foto: Rødovre Kommune
udstilling Så er det igen blevet tid til Rødovre borgernes egen udstilling. Alle med bopæl i kommunen kan deltage, og værkerne vil blive vist på Rødovre Bibliotek fra den 1. til 15. december.

Man behøver ikke være professionel kunstner for at få vist sin kunst frem i det offentlige rum. For 42. år i træk kan man som borger i kommunen få sine egne værker udstillet, når Rødovre Bibliotek holder ‘Åben udstilling’ fra den 1. til 15. december.
“Så er det igen blevet tid for Åben udstilling, hvor alle der bor i Rødovre kan vise, hvad de selv laver af billedkunst m.m. Vi håber, at det som sædvanlig bliver en flot og afvekslende udstilling, som åbner lørdag den 1. december, ” siger Annelise Hansen fra Rødovre Bibliotek.
Indlevering af kunst skal ske torsdag d. 22. november og fredag d. 23. november, og man kan indlevere to værker. Begge værker skal være forsynet med navn, adresse og kroge til ophæng.
Der kan ikke garanteres for glas i rammer.
 
Akvarel eller foto
Der er ingen kunstneriske begrænsninger i forhold til indholdsmæssige krav. Man kan således både indlevere malerier, akvareller, skulpturer, fotografier, billedvævninger eller et helt andet materiale. Der uddeles tre præmier for godt arbejde. Præmien er den samme – et gavekort til en god forhandler af kunstnerartikler.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top