Annonce


Kort om sport
IMG_24071.jpg
Ole Mortensen træner kast med Per Jensen, så han er klar til lørdagens graduering. Foto: Privat
Kort om sport Vi giver et kort overblik over ugens nyheder fra sporten i Rødovre.

Jiu-jitsu. På lørdag den 1. december kl. 10 bliver der i dojoen i Rødovrehallen afholdt national graduering. For første gang i mere end 10 år skal en fra Yawara vise, om han er god nok til at få tildelt det sorte bælte i 1. dan. Ole Mortensen har trænet i næsten et år og skal altså overbevise bedømmerne om hans værd. Der vil yderligere være gradueringer til sort bælte i 1. dan samt sort bælte i 2. dan.

Taekwondo. Odense Idrætshal dannede i weekenden rammen om DM i teknik og kamp. Rødovre Taekwondo Klub Hwarang var pænt repræsenteret med kæmpere i mange forskellige vægtklasser. Der var fine podieplaceringer, og en af de største, den tidligere EM-bronzevinder Surachet Singsorn, vandt sølv i sin klasse -54. Finalen var en af de mest underholdene og hektiske ved det store stævne.

Annonce

Motionsløb. Årets sidste Damhusløb afvikles på søndag den 2. december kl. 10, hvor løberne som vanligt får god forplejning samtidig med, at der er flotte præmier til de hurtigste. Alle kan tilmelde sig løbet, og det gøres nemmest online via www.sportsaktiviter.dk . Du kan dog også tilmelde dig på selve dagen fra kl. 9 ved ishuset ved Damhussøen. Løbet vender stærkt tilbage den 6. januar i det nye år 2013.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top