Kort om sport
RFC_herrer-danske-mester1.jpg
Da danske mestre fra Rødovre FC møder fredag aften Copenhagen SFC i Valbyhallen. Foto: Arkiv
Kort om sport Rødovre FC vandt en storsejr over Hafnia FC, og så signerer racerkører Jan Magnussen sin nye bog på lørdag i Arnold Busck i Rødovre Centrum.

Motorsport. Jan Magnussen er en af verdens mest erfarne racerkørere. På lørdag den 24. november kl. 13-14 kan du møde ham i Arnold Busck i Rødovre Centrum, hvor han vil signere sin nye bog, ”Racerkører – Et håndværk”, der kan købes i boghandelen.
Jan Magnussen er tidligere Formel 1-kører og flerdobbelt Le Mans-vinder, og han fortæller i sin nye bog om livet som racerkører og om at forfølge den ultimative drøm. Bogen er krydret med masser af billeder og et indlæg fra sønnen Kevin Magnussen.

Floorball. Rødovre FC vandt med svimlende 12-3 i tirsdags på udebane mod bundproppen Hafnia FC. Danmarksmestrene er i spidsen af Unihoc Floorball Ligaen øst med seks point ned til nummer to fra Benløse FC. Der er spillet 10 kampe.
I morgen, fredag, kl. 19 møder holdet Copenhagen SFC på udebane i Valbyhallen. Sidst, holdene mødtes på den bane, vandt Rødovre 7-3. Kanal Sport viser kampen direkte med optakt fra kl. 18.30. Kampen kan følges på tv-kanalen, på din smartphone eller på kanalsport.dk. Og naturligvis der, hvor sport skal ses: live i hallen.

Annonce
Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top