Annonce

Kort om sport
SC_kunst_Horsholm.jpg
Her ses RSIKs deltagere i Springs K-rækken til weekendens Sjællands Mesterskab i Hørsholm Skøjtehal. Foto: Privat
Kort om sport Vi har samlet ugens korte nyheder fra sporten i Rødovre.

Fodbold. BK Rødovres herrehold i serie 1 går på vinterpause med en sejr på 6-2 i lørdags hjemme mod Vigerslev BK. Holdet overvintrer på fjerdepladsen og har ni point op til førerholdet fra CSC. BK Rødovre har gjort det godt defensivt, da der kun er lukket 14 mål ind på 13 kampe.

Gymnastik. ROG havde Ida Østergaard, Junior A-rækken, og Camilla Kibsgaard, Senior A-rækken, med til Åbne Jyske i lørdags i Skive. Østergaard leverede en godkendt præstation, men det rakte ikke til en medalje. Det gjorde det derimod for Kibsgaard, der kæmpede sig frem til bronze i disciplinen ’hest’. Pigerne kæmpede mod deltagere fra Holland, Tyskland og Norge.

Annonce

Kunstskøjteløb. Hørsholm Skøjtehal lagde i weekenden is til kombineret Sjællands Mesterskab/Cup, og RSIK-kunsten var flot repræsenteret med et rekordstort antal løbere på 19. Anne Sophie Kanlund skøjtede sig frem til en bronzemedalje i Springs K-rækken, og isdanser-juniorerne Silke Eilertsen og Rafael Musil fik guld til et potpourri af The Beatles. Herudover vandt Veronica Humlebæk Jensen guld i Junior K2-rækken.

Ishockey. Det danske U18-landshold har været en tur i Bobruisk i Hviderusland for at spille en firenationers-turnering. Med på holdet var Rødovrespillerne Mathias Lassen og Emil Rasmussen samt Rødovredrengen Matthias Asperup. Danskerne vandt turneringen efter tre flotte sejre over Tyskland, 2-1, Slovakiet, 6-5 efter straffe, samt værtsnationen, 3-0.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top