Annonce

Kort om sport
Kort om sport Vi giver et overblik over ugens nyheder fra sporten i Rødovre.

Fodbold. BK Rødovre tog en stor skalp i lørdags, da holdet ude slog VLI med 4-3 i serie 1. BK Rødovre er på fjerdepladsen efter 12 kampe, og i den kommende weekend gælder det Vigerslev BK på hjemmebane.

Fodbold. BK Rødovres damer vandt 4-2 i lørdags på udebane mod BK Hellas i Københavnsserien. Opgøret var samtidig sæsonens sidste, og holdet sluttede dermed på førstepladsen – blot ét point foran FQ Bornholm. Til foråret gælder det så kvalifikationsspil til Danmarksserien.

Annonce

Zumba. Lørdag den 17. november kl. 10-12 afholdes der et stort zumba-event i festsalen på Valhøj Skole. Det er underordnet, om du er garvet zumba-udøver eller aldrig har prøvet det før – alle er velkomne, til en sund, sjov og festlig dag. Der kan købes billetter via www.billetto.dk, til Gitte Obertin Steenstrup eller ved indgangen.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top