Annonce

Julemanden besøgte Fortvej
julefest-palermo5.jpg
Foto: Keld Christensen
nu det jul igen Julen står for døren, og det markerede de erhvervsdrivende på butikstorvet på Fortvej i fredags.

Med sne-kanon, æbleskiver og besøg fra selveste julemanden hilste de julen velkommen.”Vi havde en tætpakket café med ca. 40 børn og hjælpsomme forældre. Ude foran caféen, på torvet, stoppede folk op, snakkede sammen og kom hinanden ved,” fortæller René Christensen der er en af initiativtagerne til julearrangemenet og indehaver af Café Palermo.   “Alle børn fik en bog af julemanden, en stor godtepose, en bamse-gave, og fik taget billede af julemanden. “På Fortvej holder vi sammen, privatpersoner som virksomheder,” fortæller René Christensen.

Annonce

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top