Annonce

Ingen rundkørsler
slagter.jpg
Slagtermesteren synes ikke det kan blive værre, kun, hvis der bygges rundkørsler. Foto: Red.
damhustorvet Spørger man den lokale slagter, kan politikernes planer for fremtiden kun gøre Damhustorvet til et bedre sted. Medmindre de altså beslutter sig for at bygge rundkørsler.

Det kan næsten ikke blive værre. Det skulle da lige være, hvis de gennemfører de tåbelige planer om rundkørsler.” Sådan siger slagtermester Per Chri- stophersen, da han bliver bedt om at se på Damhustorvet ud af sit butiksvindue.
“Lige nu lever butikkerne hernede højt på, at man rent faktisk kan parkere her, men hvis den snak om rundkørsler, som på et tidspunkt var fremme, bliver en realitet, så vil det gøre det umuligt at tiltrække den type kunder, som vi lever af. Selv vores naboer har i forvejen svært ved at finde parkeringspladser,” siger Per Christophersen.

Cafémiljø
I stedet drømmer han om grønne områder, hvor man kan indrette et cafémiljø, som kan tiltrække børnefamilier.
“Hvis man nedlægger Damhus Tivoli, skal man huske at lave noget nyt, der kan tilfredsstille børnefamiliernes behov for legepladser og udeliv. Eller også kan man måske lave sådan en slags fitnesslegeplads, som man kender fra København,” foreslår slagtermesteren, der glæder sig til, at der snart sker noget i området efter de mange års snak.

Annonce
Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top