Annonce

Har vi Danmarks bedste VVS’ere
DKs-bedste-vvs.jpg
VVS'ere fra Rødovre skal kæmpe mod 19 andre toptunede VVS-teams om at blive Danmarks bedste VVS'ere. Det sker ved Geberit Challenge den 2. november i København. Her er det et foto fra konkurrencen i Helsinki i Finland. Foto: Presse
kampgejst Tre håndværkerteams fra Rødovre er med i kampen om at blive Danmarks bedste VVS´ere.

Når Geberit for første gang kårer de bedste af de bedste i den danske VVS-branche, er Christoffersen & Knudsen A/S, Bøgelund VVS og Seg-Saniva VVS fra Rødovre med i kampen om den ærefulde titel og en luksusrejse til Dubai. De tre lokale firmaer kan dog ikke forvente at dele guldet imellem sig. Der er nemlig 19 andre hold fra hele landet med i  Geberit Challenge, som finder sted i lokomotivværkstedet København den 2. november.

Kvik på hænderne
Her handler det om, at montere rør præcist og hurtigt, svare rigtigt på teoretiske spørgsmål og være kvik på hænderne, når der skal skiftes hjul på en Land Rover. Men det er bare nogle af de udfordringer, som skal klares til UG, hvis Karsten Larsen og Thomas Clausen, Jørn Mathisen og Christian Andersen eller Tommy Lerche og Kasper Lerche Vinding skal løbe titlen i den landsdækkende håndværkerdyst.
“Vi glæder os rigtig meget til at skulle repræsentere Rødovre, og vi vil gøre alt, hvad vi kan for at få titlen som Danmark bedste vvs’ere. Det bliver en svær opgave, men er der nogen, der kan klare den, er det os,” siger en kampklar Jørn Mathisen fra Bøgelund VVS.

Annonce

Fans må hjælpe
Med sig til Geberit Challenge har de tre teams en gruppe fans, der skal hjælpe VVS’erne med at hive sejren hjem.
“Supporten bliver heller ikke uvæsentlig, da de mest motiverede og kreative fans vinder en kasse med gode sager, som med garanti spreder hygge og glæde blandt kollegerne,” lover arrangørerne.

Vinderne skal til Dubai
Ud over æren og den prestigefyldte titel som Danmarks bedste vvs’ere kan vinderteamet glæde sig til en luksusferie i Dubai for fire personer. Derfor er det også en flok topmotiverede installatører, der kæmper om sejren. Dommerne er udvalgte fagpersoner fra VVS-branchen. De skal dagen igennem vurdere de 22 hold og
vil sidst på dagen
kåre branchens bedste VVS’ere.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top