Annonce

Godt år for den nye dreng i klassen
lokalbolig01_100611_BP.jpg
Steen Johansen og resten af holdet i LokalBolig har fået en god start på boliglivet i Rødovre. LokalBolig er en lille ejendomsmæglerkæde. I perioden fra 1. januar 2009 til 1. januar 2012 har kæden åbnet en ny ejendomsmægler-butik i gennemsnit hver 78. dag. I dag findes der 31 ejendomsmæglere på Sjælland. Foto: Arkiv
bolig LokalBolig har haft et godt første år som ejendomsmægler i byen. "Man tager altid en chance, når man åbner en ny butik, men jeg er glad for, at vi gjorde det i Rødovre. Her er store muligheder," fortæller indehaver Steen Johansen.

Krydset Rødovrevej/Jyllingevej har i de senere år forvandlet sig til at blive ejendomsmæglernes mekka. LokalBolig flyttede ind på hjørnet sidste år, og de udgør nu en sand bolig bermuda-trekant midt i byen. Fra kontorstolen kan indehaver Steen Johansen holde øje med konkurrenterne fra Danbolig og Nybolig. De to ejendomsmæglerkæder er veletablerede i byen, men det skræmte ikke Steen Johansen. LokalBoligs grundfilosofi passede perfekt til Rødovre, og et år efter åbningen gør Steen Johansen status med et smil på læben.
“Vi har haft et godt første år, og jeg ser gode muligheder i boligmarkedet. Rødovre har en god placering i forhold til København, og Rødovre vil derfor altid være attraktivt for købere der gerne vil tæt på byen,” siger Steen Johansen.

Grundfilosofi
Og Steen Johansen har god grund til at være tilfreds med det første år som ejendomsmægler i Rødovre. Tal fra boligsiden.dk viser, at Lokalbolig har solgt ligeså mange boliger som Nybolig, og at kæden sælger dem dobbelt så hurtigt som Danbolig. At kæden allerede viser sig at være konkurrencedygtig efter et år på det lokale marked i Rødovre, overrasker dog ikke Steen Johansen.
“Vi har en klar og simpel grundfilosofi, som vi arbejder ud fra i alle butikker. Vi tænker nyt, men i virkeligheden arbejder vi med nogle gamle dyder. Det handler om god og ærlig dialog. Det er et enkelt koncept der handler om, at vi gør hvad vi siger. Vi sætter ikke en bolig til salg, hvis vi mener at prisen er urealistisk, og det har også betydet at vi har den klart hurtigste salgstid i Rødovre kombineret med et lavt afslag,” siger han stolt.

Annonce

Gazelle
For andet år i træk er LokalBolig blandt de største vækstkometer i Danmark. Med en vækst på hele 227 procent har kæden fået en gazelletitel for andet år i træk. Og det er også salgsresultater fra den unge butik på Jyllingevej der har været med til at hive prisen i land. Det er nemlig resultater fra samtlige 31 butikker på Sjælland der ligger til grund for gazelleprisen.
“Vi er stolte over igen i år at blive gazelle, men vi arbejder også målrettet for sagen. At gøre tingene et nøk eller to bedre end vores konkurrenter. Vores stærke lokalkendskab og evnen til at stille den rigtige pris, som sikrer et godt og hurtigt salg, er vores mærkesag. Vi er tæt på vores kunder og forstår, at vi ikke bare sælger en ejendom – vi sælger et hjem,” slutter Steen       Johansen.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top