Fortvej kickstarter julen
jul.jpg
Julen starter på fredag på Fortvej. Butikstorvets butikker inviterer alle til gratis æbleskiver, musik og dans. Foto: Bee-Line
jul Julen varer længe og koster mange penge. Det ved butikkerne på Fortvej, der tager forskud på julens glæder med et gratis arrangement med snekanoner og nissetrylleri.

For rigtig mange begynder julen først for alvor, når kalenderen siger 1. december. Butikkerne begynder dog allerede at have pebernødder, jødekager og jule-tingeltangel på hylderne i oktober måned. På butikstorvet på Fortvej tager man også forskud på julens glæder. På fredag inviteres alle byens borgere til et gratis julearrangement med juletræer, nissetrylleri, sang, dans og sne-kanoner.
“Vi ved godt, at vores julearrangementet finder sted lidt tidligt, men julehandlen begynder så småt nu, og her på Fortvej vil vi gerne vise, at vi har et godt sammenhold,” fortæller René Christensen, der er ejer af Café Palermo og en af initiativtagerne til julearrangementet.

Julegaver.
Der vil være gratis æbleskiver og sodavand til alle, og julemanden uddeler tilmed julegaver til alle børn under syv år.
“Vi skal jo nå at sende en ønskeliste af sted til julemanden, så alle børn der godt kunne tænke sig en gratis julegave skal lige kontakte mig inden,” fortæller René Christensen sarkastisk. Julearrangementet finder sted i Café Palermo på butikstorvet på Fortvej på fredag kl. 16.00 til kl. 18.00. Julegavebestillinger til børn under syv år, skal ske i caféen eller på telefonnummer 40 23 87 83 senest torsdag.
Der er et begrænset  antal gaver, så det er
ikke sikkert at alle børn kan få en gave.

Annonce
Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top