Annonce

Forsvarsfejl blev dyre
sebastian-bertolt_RMB-soenderjyske_11_280912_BP.jpg
Foto: Arkiv
Ishockey Det blev til en ny lussing på udebane for Rødovre Mighty Bulls, der fredag aften tabte 5-1 mod Frederikshavn White Hawks i AL-Bank Ligaen. Forsvarsfejl blev fatale, fortæller backen Sebastian Bergholt.

Frederikshavn White Hawks-Rødovre Mighty Bulls 5-1
(2-0, 1-0, 2-1)
02:44 1-0 Thomas S. Christensen (Paquet, Frederiksen)
11:59 2-0 Cam Paddock (Lie, Bech Christensen)
35:18 3-0 Mads Bech Christensen (Lie, Ytterell) pp1
52:52 4-0 Rasmus Bjerrum (R.S. Christensen)
59:04 4-1 Andy Contois (Astrup)
59:58 5-1 Nikolaj Meyer (Andersson, Jonsson)
Udv.: FWH 5×2, RMB 3×2
Skud: 45-21 (13-9, 14-4, 18-8)
Tilskuere: 1.083

For anden gang i træk tabte Rødovre Mighty Bulls på udebane. Fredag aften var det Frederikshavn White Hawks, der generede tyrene i tilstrækkelig grad til, at de nordenfjords høge kunne flyve en stensikker sejr hjem på 5-1.

Annonce

Rødovredrengen Lasse S. Jensen, der har fået tjansen i målet for White Hawks efter en skade til førstekeeper Rob Nolan, kunne se sit hold scorede til 1-0 allerede efter lidt under tre minutter. Og derfra så hjemmeholdet sig ikke tilbage og vandt også skudstatistikken klart.

”Frederikshavn startede med at score et mål relativt kort inde i kampen, så vi fik ikke så god en start. Vi kom ikke med det skøjteløb og den hurtighed, som vi plejer. Det gjorde også, at vi ikke kom helt med fra kampens begyndelse,” siger backen Sebastian Bergholt. Lasse S. Jensen måtte i øvrigt udgå med influenza fra anden periodes begyndelse.

Rødovre havde inden opgøret en scoringsprocent i powerplay på sølle 12. Den statistik blev markant dårligere i kampen mod Frederikshavn.

”Vi fik ikke udnyttet vores powerplay og stod ikke ordentlig i forsvarszonen. Vi lavede nogle markeringsfejl, som de scorede på,” lyder det videre.

Skød ikke nok
Ligesom i tidligere opgør har ineffektiviteten været inde omkring Mighty Bulls, og ét mål på 21 afslutninger på den nordjyske forringer også scoringsprocenten.

”Vi havde nogle chancer, men vi fik bare ikke scoret på dem. Det blev så endnu sværere, da de fik deres tredje mål i anden periode,” forklarer Bergholt og fortsætter.

”Vi skød simpelthen ikke nok på målmanden, men missede også mange skud. Vi skulle helt klart have udfordret målmanden lidt mere, end hvad vi gjorde.”

Kampen mindede meget om nederlaget sidste fredag i Vojens, hvor SønderjyskE vandt med tenniscifrene 6-1.

”Det var en skidt kamp fra vores side. Vi havde markeringsfejlene i forsvarsspillet, som vi også havde mod SønderjyskE og Copenhagen, og det scorede de jo så på,” siger Sebastian Bergholt og runder af.

”I de sidste to nederlag på udebane har vi manglet at score på vores chancer i powerplay, og specielt i begyndelsen af kampene.”

Fastholder fjerdeplads
Trods nederlaget fastholder Rødovre Mighty Bulls positionen som nummer fire i AL-Bank Ligaen, men tyrene har samme antal point som Odense Bulldogs. I kampen i Frederikshavn var Rødovre i øvrigt uden Morten Allesøe, der døjer med en ’lower body injury’. Han vil måske være tilbage efter den forestående landsholdspause.

Landsholdspausen betyder, at Rødovre Mighty Bulls først skal i aktion igen tirsdag den 13. november, hvor holdet nok en gang drager til Nordjylland – denne gang for at møde Aalborg Pirates.

Kampen mod Odense Bulldogs, der skulle være blevet spillet i morgen, søndag, er nemlig blevet aflyst og udskudt til en endnu ufastsat dato.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top