Annonce

Find din julegave på bogcafé
boeger_01_221012_BP1.jpg
Så er der igen masser af gode tips til hyggelæsningen, når biblioteket holder bogcafé. Foto: Brian Poulsen
bøger Hvert år pakkes stakkevis af bøger ud juleaften. Men hvilke skal under træet i år?

ngen kender bøgerne lige så godt som bibliotekarerne. Det skulle da lige være forfatterne, men de kender ikke lige så mange. Derfor er der også masser af tips at hente, når bibliotekarerne Signe Foght Hansen, Sanna Gade, Kirsten Wagner og Kirsten Rosenkrantz-Theil underholder med et udvalg af gode bøger på årets bogcafé den 15. november klokken19.00.
Kirsten Rosenkrantz-Theil vil fortælle om nyere engelsk og amerikansk litteratur. Signe Foght Hansen vil præsentere nogle af sæsonens bøger og komme med forslag til julegaveideer – og ønsker.  Sanna Gade anbefaler bøger fra eReolen.  Kirsten Wagner fortæller om nye børnebøger, skuespiller erindringer, “dame-  romaner”, krimier og rejsebøger. De mange bogforslag kan skyldes ned med en kop kaffe eller te.

 

Annonce

 

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top