Annonce

Filmpiger klarede 84 timer uden søvn
SFC2012_TEAM-BUTTERFLY_kbh2.jpg
Amanda (i midten), Sara og Pernille holdt sig vågne i 3 dage 12 timer. Det rakte til en femteplads sammenlagt. Team Oslo vandt konkurrencen. Foto: Presse
filmkigning 84 timer og ét minut. Så lang tid formåede 20-årige Amanda Sears og resten af 'Team Butterfly' at holde sig vågne, da de deltog i De Skandinaviske Mesterskaber i Filmkigning. Indsatsen rakte til en flot 5. plads ud af 18 deltagende hold.

Den 20-årige Rødovreborger Amanda Sears og veninderne Sara og Pernille havde en klar målsætning inden det vanvittige filmprojekt. De ville gå hele vejen, og vinde den noget specielle filmdyst.
Som det eneste rene pigehold stillede ‘Team Butterfly’ op til De Skandinavi- ske Mesterskaber i Filmkigning.
I konkurrencen skulle de konkurrere mod 17 andre hold fra Skandinavien om, hvem der kunne se flest film i træk uden at falde i søvn.
Konkurrencen startede fredag den 16. november kl. 16.00, og pigerne kapitulerede først natten til tirsdag kl. 04.01. Altså 84 timer og ét minut senere. En flot præstation, som i øvrigt ville have givet dem sejren i sidste års mesterskaber. Her kunne et svensk hold kalde sig vindere efter 81 timer uden søvn, men i år var konkurrencen hårdere, og pigernes 84 timer uafbrudt filmkigning rakte således kun til en 5. plads.
“Vi var helt vildt skuffede da vi røg ud, for vi har lagt så mange kræfter i det. Vi havde flere kriser undervejs, hvor vi på skift var ved at falde i søvn, og til sidst røg vi ud. Vi lukkede øjnene i mere end syv sekunder, og det var nok til at ryge ud. Desværre,” forklarer Amanda Sears.
“Vi faldt i søvn under filmen ‘Some like it hot’, og det var faktisk en af de film vi havde udset os på forhånd, som en af de film vi glædede os mest til at se,” fortæller Amanda.

God oplevelse
 Titlen som Skandinaviske mestre i filmkigning 2012 gik i stedet til tre mænd fra Oslo. De holdt over 90 timer uden søvn, og kunne efter næsten fire dages film-marathon falde i søvn med god samvittighed. Amanda Sears ærgrer sig stadig over, at det ikke blev til en sejr, men hun er glad for, at hun stillede op.
“Det var en helt fantastisk oplevelse. Det var faktisk slet ikke så hårdt som jeg havde troet. Dagtimerne fløj af sted, og det var mest i nattetimerne at vi havde problemer med at holde os vågne. Vi havde et mål om at vinde, men det nåede vi ikke. Hele oplevelsen har dog været god, og jeg er glad for at vi var med,” siger Amanda.

Annonce
Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top